kediyiyensatanist_fare Kızlar 22 günlük bebeğime ana kucağı almayı düşünüyoruz kullanıp memnun kalan var mı yada kullanıp gereksiz bulan.?
adaatuna kediyiyensatanist_fare elim ayağım benim ona koyup yemek yapıyoruz evi temizliyoruz sürekli onda. Pierre cardinin aldık biz memnunu
Query kediyiyensatanist_fare benim oğlum büyüdüğü için satıyorum. 3 aylıkken almıştım misafirlikte bile yanımda taşıdım onunla uyudu onunla durdu ona tutup ayağa kalktı yani bütçeniz varsa alın derim gerçekten kullanılıyor
Lazziya23 kediyiyensatanist_fare ben civilden kujju moon ana kucağı aldım gerçekten benimde elim ayağım oldu fazla para vermedim
kediyiyensatanist_fare adaatuna şuan annem yanımda bir haftaya gidecek yalnız kalacam eşimde çok yoğun calisiyo oğluşumu sallamaya alistirdim mecbur annem gidince tek başıma idare edemicem diye düşündük eşim alalım dedi kararsız kaldım kaç aya kadar kullaniliyo peki
Melike_ikra kediyiyensatanist_fare ayy can damarımdan vurdun yemin ederim bende ilk başta tereddüt ettim ama iyi ki almışım bebeğim o kadar rahat yatıyor ki içinde uyandığı zaman ana kucağı sallandığı için geri uykuya dalıyor. Çok büyük kolaylık tavsiye ederim
kediyiyensatanist_fare Melike_ikra hemen sipariş edeyim o zmn valla özellikle de ayağımda sallamaktan kıçım yere yapıştı
Begm_i kediyiyensatanist_fare elele dormire 2. Otomatik ana kucağı aldık biz bazen onda uyuyor bile sallanmaya alışık olduğu için. Ben çok memnunum
The_paues Merhaba kızlar bizde de var ana kucağı bebeğim 2 aylık gazlı bi bebek pek yatmıyor orda uyuyor diyorsunuz bizimki Dikey sallanıyor yana doğru sallananlardan mı alsam etkili olur mu acaba