hivda31 2 aylık kızımın ağzından salya akıyor on gündür neyden kaynaklı acaba doktor kontrolünde boğazına bakıldı bir şey yoktu
xbebegimx hivda31 2 ay 11 gunluguz bzde de ayni durum var asiri salya ve tukuruk bazen yutamiyo tikaniyo bugun doktora goturcem sorarim🌸
aysebb hivda31 Bizde 2 ay 12 günlüğüz aynı şekilde bizde de ama ben normal olduğunu düşünüyorum öyle okudum yani doktora falan götürmeyi düşünmedim hiç
mimnice hivda31 bizim de öyle 2 haftadır çoğaldı dün 2 aylık oldu aslında evvelsi gün doktora gittik hiç aklıma gelmedi sormak ama normal diye düşünüyorum kusan bi bebek de değil bence normal
xbebegimx hivda31 egimli yatakta yatir ddi reflu yatagi ise yaramadi bzde, bir de mutlaka gazini cikarmk lazimmis ama bnim kiz emdikten snra hemn uyuyr maalesef cikmiyor o zaman :(
hivda31 xbebegimx emdikten he.en sonra gazını cikarmaya çalıştım öyle bütün yediğini kusuyor doktoru bize de on beş daikak dik tutun dedi her beslenme sonrası Allah şifa versin miniklerimize🙏
xbebegimx hivda31 aa aynn gazini cikarirknde kusuyr bu aylarda kronik mi acaba ya:( insallah gecer bian once rahatlarlar🌸🌷
Happymommyyi Bizde 2 aylığız bizde de salya var çocuk gazını çıkarmazsanız kusar hemen yedşrdşkten sonra altını açarsanız yine kusar hassalar, dik tutup sırtını sıvazlayın bu ki azda olsa rahatlasın