me_o531 23 günlük bebeğim kakasını yapamıyor ve çok gazı var tatlı elma yağı içirenler varmı bir iki damla faydası olur mu
nazlimom_ me_o531 tatlı elma yağı içirilmiyor bebeğin ayağının altına sürülüyo oda doktorlar önermiyor zaten bebeği zehirlediği için haberlere de çıkmıştı kesinlkle içirmeyinde zaten zararlı
Ftsyckk me_o531 Ay sakın içirmeee, masaj için o bende kullandım gaz olduğunda ayak altına ve göbeğine.. doktor özellikle içirme sakın diye uyarmıştı masaj için önermişti
nazlimom_ me_o531 bence hiç vermeyin gaz masajı yapıyordum ben karnına cok az saf zeytinyağı damlatıp iyi geliyordu kendimde aktardan kimyon tohumu çayı içiyordum sabah akşam
Annelika me_o531 Yine de ilk kullanımda dikkatli olun alerji ihtimaline karşı bir bölgeye deneyin bi kaç saat sonra kontrol edip diğer bölgelere de kullanabilirsiniz
me_o531 nazlimom_ masaj yapıyorum zeytinyağla pamuğa döküp bezine de koyuyorum gaz damlası var onuda içiyo ama kaka yaparken çok zorlanıyo bazen uyuyamıyo yorgun düşüyo
nazlimom_ me_o531 gaz damlası belki gaz yapıyodur ben sap simplex kullanmıştım cok gaz yapmıştı sonra nurse harweys colex şurubunu kullandım o rahatlatıyodu bide bağırsak düzenleyici yani probiyotikte Nbl probiyotik içiyodu