Balkizlarim Nisanur54 kullanmıştım memnundum.. Güzel bir mama isterseniz küçük bir deneme yapın baktınız beğendi devam edersiniz 🌸🌷
maviummu19 Nisanur54 bir kere kullandım sütüm azalmıştı uykusuzluktan bebeğim uyuyamıyodu aç oldugu için gece verdim hemen uyudu sabahta normalde emzirdiğimde gazlı uyanır iki büklüm ıkınarak bu mama da gayet normal uyandı emzirmek için kucağıma aldım uzun uzun gaz çıkardı kakasını yaptı o gün çok rahat tı gaz kaka konusunda
gedk12 Ben aptalmil, aptamil conformil, hipp kullandım. Bebeğimin gaz sorununu ve kabızlığını aska çözemedi. En son sma comfort aldım. Aşırı memnunuz. Kakasını düzene soktu, gaz sorununu çözdü. Birde diğer mamaları kusuyordu. Bunu kusmuyor.
Nisanur54 @Balkizlarim bende sma optroo kullaniyorm da normalde comfort daha iyimidr diye soraym dedim kilo aldiriyormu peki
Balkizlarim Nisanur54 comfort gazlı bebekler için kullanıyor genelde gazı varsa öneririm ama aynı tat sonuçta sma yani aldırıyor yeterince öyle pof pof değil tabi doktorların önerdiği mama ☺️🥰
Sla00 Bizde kabızlık yaptı bende hip almayı düşünüyorum şimdi aynı sorunu yaşayan var mı yada hipp kullanan anneler yazabilir mi
Nisanur54 @Balkizlarim bebegm de reflü var iyi gelen mamayı bir türlü tam net bulamadım sürekli kustugu için aptaamil Ar onerdi doktr onu aldık ama oda aşırı pahalı 900 TL 10 gün bile gitmiyor maddiyat ötürü :(mecburen sma devam edicem
Nisanur54 @Sla00 ben daha önce hipp kullandım bebeğime kilo alim olmadı ama birazcık boyumuzu uzatmisdi kabızlık sorunu da yaşamadım ama bebekten bebeğe değişiyor bu durum
Nisanur54 @maviummu19 denemk için bir kutu aldm inşallah bebegme benm de iyi gelir kusmasına felan da faydası olur inşallah