O1Anne 3 te uyandı bu saat oldu hala ayakta sallıyorum krnfimi şu camdan atacağım başım çatlıyor uykusuzluktan bıktım artık tükendim nolur bana yalnız olmadığımı söyleyin bi bebek nasıl uyanık kalır şu saate kadar ya aklım almıyor 😭😭
designermoms O1Anne bizim 3te uyanmadı ama gece çok sık uyandı en son 5e geliyordu kalktı bu son günlerde yaşıyoruz bunu diş diye düşünüyorum Dün gündüz de uyuyamadı uyuyor yavrum yatırıyorum uyanıyor bana bakıyor bağırıyor aldım sarıldım yok dalamıyor Bu saat oldu 2 kez yatırdım 2 dk sonra uyandı şimdi yine daldı gibi inşallah uyanmaz Üzülüyorum da haline
Deletedmom_117 O1Anne Rahatsızdır Veyahut karnı doymamista olabilir benimkide öyleydi normalde mamayı iki kere verirdim günde cogalttim gecede veriyorum İyi uyumaya başladı şükür Ara ara huysuz oluyor tabi . Kaç aylık dış huysuzlugu falan olabilir
O1Anne designermoms valla ben kendi halime üzülüyorum bebekler gündüz uyuyabiliyor sonçta olan bana oluyo gün boyu mutsuz yorgun bir anne oluyorum ilgilenecek halim kalmıyor 😔
O1Anne Zlhaanne 15 aylık canım bu Yenidoğan döneminde böyle değildi uyurdu ama 1 yaşından sonra huy değiştirdi 🥺
O1Anne Deletedmom_117 15 aylık akşam 7 de bir kase çorba içirdim yatmadanda bir çay b kadar da devam sütü içirdim iki kez uyanınca emzirdim 😔
designermoms O1Anne o uyuyunca sen de uyuyacaksın başka çaren yok🤷🏽♀️ Normalde ben de uyumazdım bir iki gündür o uyursa ben de uyuyorum yorgunluktan bazen uyumuyor bile dün sadece 15er dk uyudu mesela Onların da bir derdi olmasa böyle yapmazlar ki illa zorlanıyoruz ama
Ipekk123 Artık sinirlerim yıprandı çocuğa sesimi yükseltiyorum uyu artık diye ne anlıcaksa sonra da üzülüyorum 😫
CaninannesiCemre O1Anne 1 yaşındayız ,her yerim tutulmuş vaziyette saat başı kalkıp emiyo ,eğer şansımız varsa uykuya devam ediyor,yoksa da uyanıyoruz🥴 çok yorgunummm
O1Anne CaninannesiCemre 24 yaşındayım vallahi sanki 60 yaşında kadınım😁 ağrımayan sızlamayan yerim yok
tgbl O1Anne ben bütün gece beşik salladim karnida tok altıda temiz gazına yok ama beni maf etti çocuğa tovbe ettim daha gozlerim batıyor inanki uykusuzluktan
O1Anne tgbl ayy uykusuzluk o kadar zorki çok çabuk öfkeleniyosun sinir hastası oluyorsun resmen herşeyini etkiliyor en azından sizinki beşikte uyuyo bizimki ayakta sallıyorum saatlerce yatağa koyduktan 5 10 dk sonra uyanıyor 😔
O1Anne seizetheday 3 uyandı 7 uyudu sabaha kadar uyanıktım😭 Allah yardımız olsun uyku versin bu bebişlerede
O1Anne designermoms gündüz uyuyamıyorum işte birde işler kalıyor ev dağınık oluncada huzursuz oluyorum
yasminmomy O1Anne 14 aylıgız 1 yaşa girince düzelir rahat ederim dıyodum daha beter olduk gece saat başı bazen 10 dk da bir uyanıyor karnı tok ama sürekli eme peşinde gündüz de uyumaz oldu salamaktan ayaklarımı hissetmiyorum her yere tırmanıyor 😌
O1Anne yasminmomy bizimde aynı şekilde 1 yaşından sonra uyku düzeni bozuldu acaba desteksiz uykuya geçme zamanlarımı geldi
yasminmomy O1Anne gündüz ayağımda salıyorum her yer aydınlık dikatini herşey çekiyor ama 3 gecedır akşam uykuya geçişte yatagına koyup götüne vurup pışpışlıyorum kalkıyor ama yılmadan gerı yatıyorum sonunda uyuyor desteksız uyumaya alıştırmaya çalışıyorum ama bakalım nasıl olcak huy değişiyor sanırım azı dişlerde kabarmış o mu agrı yapıyor bılemedım dayanıcaz yapçak bişey yok 😅