ebrudefne06 duyguelisaduru 5 aylik saat 3 den once uyumuyor. Ben de burda rutinlerini yazanlarj okuyordm nasil duzelcek nerde hata yapiyorm bilmiyorm 😞
morsevenanne9 duyguelisaduru benim kızım 12. 1 e gelirken uyudu az önce emzirdim kipirdandi kipirdandi iyiki uyanmadı bende bekliyorum uykum kaçtı 4 gibi felan tekrardan emziricem 3. Aylığız
Almilam_2134 duyguelisaduru benim kız 4 saattir uyumuş benim burnum yanmıyor ki hayla uyanığım yarın uykusuz kalacam 😂😂
duyguelisaduru morsevenanne9 bana da öyle oluyor uyumuyoruz geceleri bazen uyuyo ben uyuyamıyorum bu sefer de 😄
Metehan45 duyguelisaduru maşallah daha küçük diştir bence benim de 7 ay 18 günlük yıldım artık alt dişler 5 ay 20 günlükken çıkmıştı ve hep ağlayarak uyanıyordu
duyguelisaduru Metehan45 diş sorunumuz zaten var çok kaşınıyor sürekli ağlıyor zaten yerini yapmış bakalım ne zamana doğru çıkar ateş olmasından korkuyorum şuana kadar yaşamadık yaşamayiz inşallahta
duyguelisaduru Metehan45 gaz sorunumuz yok canım onun çok güzel yapıyor diş sorunumuz var o huysuzlugu var birde uykuya direniyor doktor 4.ay atağı olabilir dedi
BabyBerry 9-9.30 gibi uyudu. Bu aralar emmeyi azalttı. Normalde 2-3 kez kalkardı 2.30ra uyandım kıpırdanıyordu emzirdim, geri kalan sütümü sağdım. Şimdi suyumu içmeyi bitirip uyucam 🫠
duyguelisaduru BabyBerry bizimkide daldı ama korkuyorum uyancak diye çıt sesine uyanıyor ilk iki ay sese uyuyan bebek çıt sesine uyanıyor