Sariko Kızlar oğlum için hipp 2 mama almıştım 800 gr olandan ancak oğlum yemiyor daha yeni aldım hiç açılmamış paket eğer alacak olan varsa 100 tl ye satacağım. Bende evden ek iş yaparak aldım o yüzden bu fiyata satacağım
Merve11_ Ay canım hipp 2 benim yeğenimde içmek istemedi, zorladık içsin diye bu seferde fena kustu. Hangi mamayı vericen bunun yerine.
Sariko Merve11_ Canım bebekten bebeğe değişiyor sanırım benimkide doğduğu ilk günden beri hipp içti hep mamayı bıraktık artık ek gıdalarla devam ediyoruz mama yerine akşamları muhallebi yapıyorum ☺️
gulay_atmc benim kızım da sevmedi hipp'i yarısına kadar zorladım kalanını verecek kimsem de yoktu çöpe attım mecburen. aptamili güzel içiyor şimdi.
Sariko hanife82 Sanırım değişiyor bebekten bebeğe benim oğlum 9 aylık şuan doğduğu ilk günden beri hipp içti çok memnundum ben bugün 2.doğursam yine hipp veririm:)
Sariko ilaygunduz Aynen canım bakarım işte günah çünkü keşke içseydide verseydim çok üzülüyorum artık mama yerine muhallebi yicek akşamları zaten günde 1 kez yiyordu şimdi oda akşamları muhallebi oldu