Alparslann__ Banyomdan çıkıyor öldürüyorum ama bir şekil çoğalıyor anlamadım nerden geldi nasıl çoğalıyor karanlıkta çıkıyor sanırım ışığı açınca öylece duruyor ve çok hızlı pis bir şey sizde oldu mu n’aptınız
Aselkusum16 Alparslann__ Nem böceğini yok etmek için sedir yağını su ile karıştırıp evinizdeki çatlak ve yarıklara püskürtün. Nem böceği yani gümüşçün (gümüş böceği) lavanta kokusunu da sevmez. Lavanta yağını da sulandırarak püskürtebilirsiniz. Yerlerin limon kokusu ile temizlenmesi de gümüş böceğini rahatsız edecektir.
arifahsencesur Alparslann__ bu böceklerden bende bıktım ne yapsam ne etsem ne kadar temizlesem yine aynı değişen bişey yok yine çıkıyorlar yine geliyorlar binada herkesde var o yüzden ben ne kadar yok etmeye çalışsam da temelden gelen bişey galiba Bu devirde taşınmak zor ama uygun bir yer bulsak ta çıksak sağlığımızdan önemli değil iğreniyorum ya 😟😵💫😞
Momalpa Alparslann__ bayer’in ilacı var hiçbir yan etkisi yok suyla karıştırıp sıkın bütün köşelere yok olup gidicekler ilacın etkisi bir seneden fazla sürüyor ben karıncalardan o şekilde kurtuldum
Alparslann__ Merveio14 valla memuruz yaşadığım diğer yerlerde olmadı Bolu’da ne varsa hepsini yaşadım