mcnyld Kızlar bebeğim 6 ay 7 günlük 3 gün önce alttan bitane disi patladı ama digeri daha gelmedi genelde aynı anda cıkar diyorlar inanılmaz huysuz huzursuz mahfolduk 2. Disi ne zaman cıkar genelde böyle aralıklı mı oluyor ?
Historyteacher mcnyld bizim ilk diş 4 aylıkken çıktı yani 4,5 aslında diğeri de 7,5 aylıkken çıktı alttan.
Kubrs mcnyld ya huzursuzluğu nasil yani benimkide 6 ay 7 günlük çok huzursuz agkiyo surekli baya katili katıla agliyo gece de yarim saat 1 saatte surekli uyaniyo ama neden anlamış değilim bi skntisi var gibi ama dis mi bilememdim
mcnyld Historyteacher bana sürekli bir problem varmıs gibi digeri neden cıkmadı diyorlar bende tedirgin oldum 🥹
Historyteacher mcnyld 1 yaşına gelip hiç diş çıkarmamış bebekler bile var her bebek kendine özgü ve farklı belli olmuyor ki.
queen_mom mcnyld offf şu çevre baskısından gına geldi artık. Canım tabi ki normal bazen hemen arkadan gelir bazen 1 ay sonra gelir bazen ikisi aynı anda gelir. Değişir yani canını sıkma.kulak asma kendini prof sananlara 🙄
mcnyld Kubrs aynısı maalesef ki tetagil calpol dis kasıyıcı bana mısın demiyor gece saat bası uyanıyoruz hep huzursuz hep huysuz
azra1616 Geç çıkan dişler daha sağlıklı oluyormuş diye duydum :)2. Tetagil tuz şeklinde Bn kızıma Fırça almistim parmak fırçası şeffaf onla da kasiyordum çok iyi geliyordu
mcnyld azra1616 aynılarını yapıyorum bazen calpolda veriyorum ama banamısın demiyor 10 gündür oda bizde perisan olduk
azra1616 mcnyld maalesef zor diş her çocuğun süreci de farklı belki farklı Bi şey deneyin krem vs her çocuğa farklı şeyler yariyor
Dilara2525 mcnyld te tahıl kullandım dişlerin çıkmasında etkili oldu bence ama gece uyanması ağlaması benim oğlum da da fazlasıyla var kolay atlatırlar inşallah