Oli Zehranur12 insta da ve YouTube de masmavi3mutfakta sayfasindan bak. O bayanin tarifleri asla sasmaz ve cok güzel oluyor
OptimusPrime Zehranur12 güllaç yaprağından yapılan var. YouTube yazın tarifi. Hoş oluyor deneyebilirsiniz.
tubiiik_ balmom baklava gibi tam cıtır degılde gine cıtır oluyo oda dolaba girdigi için olabilir baklava çıtırı olmuyo yanı
Kestanesekeri Zehranur12 geç bir cevap vermiş olacağım ama baklavacılardan baklavalık yufka alın onunla iki tepsi yapabilirsiniz burada kilosu 80 liraya satılıyor 40 liraya bir tepsi hamur masrafı var. Tabii diğer malzemeler hariç ama tam dışarıdaki gibi oluyor
Dhi Zehranur12 ben internetten bakıp yapmıştım valla çok güzel olmuş klasik karşıma çıkan ilk tarifi yapmıştım. ben sadece yufkayı yağlamak için tereyağ değil margarin kullanmıştım. tek fark . çokta güzel olmştu valla
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Kız soğuk baklava nerede? @uykusuzanne__ 2.yapışım ilkini yarım kilo yufkayla borcam da yapmıştım. Çıtır ve güzel olmuştu. Bu sefer kalabalık iftar diye 1 kg yufkayla normal fırın tepsi de yaptım. Altına baktım kızarmıştı. Ama bu sefer yumuşak olmuş nasıl kurtarırırm. 1 günde dolapta beklicek.🤦♂️🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir yenisi varsa iyi ay deledet görünce gitti sandım.😕 Soğuk baklava tavsiyesi bulamadım hiç forumda..😀😅
Cicektebenimcicekligunlerde uykusuzanne__ Misafir gelince böylr aksilik illa oluyor ya çokta yaptım. Dondurma çikolata falan çok belli olmaz belki..🤷♂️