Zehranur12 Kızlar meraba ben tam bir soğuk baklava hastasıyım hafif bir tatlı diğeri çok şekerli yiyemiyroum ama sürekli al al da olmuyor evde aranızda yapıp tadı güzel olan varmı tarif verirmisiniz 😋
beyzacmvrc Zehranur12 hazır baklavalık yufka ile yaptım birkaç kez güzeldi YouTube dan bakıp yapmıştım
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Kız soğuk baklava nerede? @uykusuzanne__ 2.yapışım ilkini yarım kilo yufkayla borcam da yapmıştım. Çıtır ve güzel olmuştu. Bu sefer kalabalık iftar diye 1 kg yufkayla normal fırın tepsi de yaptım. Altına baktım kızarmıştı. Ama bu sefer yumuşak olmuş nasıl kurtarırırm. 1 günde dolapta beklicek.🤦♂️🥹
tubiiik_ Zehranur12 hazır yufkadan yapıyorum ve inanılmaz lezzetli oluyo daha almıyorum hep yapıyorum terayağı ile offf offff
Zehranur12 bebitonunannesi_ skska kız yeni açtığımda adımı soğuk baklava yapacaktım karıştırılır diye yapmadım 😅
Nur3961 Zehranur12 canım bende bayiliyorum hazır baklavalik yufka ile yapiyorum YouTube den tarif bak findik fistik bol koy ve süt serbetini bir tık daha bol yap efsane oluyor
tubiiik_ Deletedmom_106 tarıfe tam uyarsanız mükemmel oluyo misafir geldigi zamn yapmıstım hangi pastaneden aşdınız cok lezzetli demişti hem fıstıklı hemde fındıklı yaptım