etuerk Merveahmettoprak hiç. Sadece türkiyeye tatile gittiğimizde 20 günün 5 gecesi falan yalnız çıkar
Sevvl Merveahmettoprak garibimin bi yere gittiği yok ya ben bazen diyorum git evden de bense biseyler yapayom kızlarla o gitmeyınce bende onu bırakmak istemiyorum dip dibe oturuyoruz öyle
durukusunannesi_ Merveahmettoprak çok 😒pazar tam gün mal arkadaşlarıyla geçirir. Hafta içi de iş çıkışı 2 bazen 3 bile çıkar nefret ediyorum bu huyundan
durukusunannesi_ Merveahmettoprak evet valla şaşırdım nasıl bu kadar eve bağlamışlar ya da biz napıyoruzda kaçıyorlar. Benim eşimin arkadaşları bekar o salaklar çağırıyor benimki duramıyor geleceği varsa da yok gelemiyor yok karısı izin vermiyor dedirtmeyecek en erkek o ya gidiyor 😒
Merveeemeeliss Merveahmettoprak önce eve gelir eğer bn bir plan yapmamışsam birwz kıvranır 😀😀 snra 1 saat gider gelir nerede olduğuunu bilirim çok şükğr
Esma-04 Merveahmettoprak Genelde hep evde olur çıkmaz çıkacak olursa da haftada 1 oda çok çok nadirdir yani arada bir de maça gider çok şükür 🤗
fadikada Merveahmettoprak tek başına çıkmaz sevmiyor adam biz olmadan birşeyler yapmayı ❤️ birlikte çıkarız. Ben kızlarla ara ara çıktığım zaman kızımızıda götüreyim sende plan yap derim yok biz kızımla baba kız gecesi yaparız der 🥰☺️yılda 1-2 defa bekli çıkar oda mesleğinden dolayı tayinci arkadaşları olduğunda veda yemeği felan düzenlerler.
Dolores Merveahmettoprak bir akşam maça gider 2 saatliğine, bir akşam da dışarı çıkar o da 4-5 saati geçmez. Bir akşam da ben çıkıyorum, kasmıyoruz :) Birlikte de 1-2 kez çıkarız bebişimiz için. Ayda bir de ben ve eşim başbaşa bişeyler yaparız.
eren_eda Merveahmettoprak hiç gitmiyo yaa ben göndermeye çalışıyorum git arkadaşlarınla takıl filan istemiyo çocuklarımla oynuyorum diyo bende gitsin istiyom bazen ama yok😂🤭
aysegulhumaa Merveahmettoprak hafta da bir belki bi çay ocağına gider 1-2 saatliğine o kadar onun dışında izin gününde hep bizimle çıkar
Yasemin89- Merveahmettoprak yılda 2-3 kere iş arkadaşlarıyla buluşur ya da ekip yemeği olursa ona gider. Onun dışında bir yere gitmez her yere birlikte gidiyoruz.