minikkus434 1 aydan fazla oldu koku alamıyorum kulak burun boğaz doktoru agır bir grip geçirmişsin dedi sinüzit olmuşsun dedi 1 aydır ağır bir sprey kulanıyorum hala tık yok nasıl koku alıcam böyle birşey yaşayan annelerim bana yardımcı olun 🥺
Deletedmom_110 minikkus434 benimde acayip dolu sunizlerimmm Kasım gözümün üstü bas üstüm ağrıyordu 1 hafta kullandım antibiyotik geçti ağrım yine başladı koku ve tat beraber haldeyim bugün 4. Gün ve 1 haftadır gribim antibiyotik kullanıyorum yine sizde ne sıkayet vardı :( cok az bazen koku alıyorum ara da sonra yine gidiyor
Celinn Covid testi yapıldı mı? Sinuzit için antibiyotik gerekir genelde iltihabı kurutmak için. Sadece burun sprayi yeterli olmayabiliyor
Celinn minikkus434 bence tekrar doktora gidin bir kür daha antibiyotik gerekebilir. Alerjiniz yoksa penisilin iğne daha etkili olacaktır
minikkus434 Celinn tat alıyorum onda sorun yok tek sıkıntı koku alamıyorum bazen ağır kokuları alıyorum
Celinn minikkus434 o zaman endişe etme zamanla düzelir. Vitamin takviyeside al. Açık havada yürüyüş yap
minikkus434 Deletedmom_110 ben nerdeyse 2 aydır Koku alamıyorum aralığın yedisinde doktor kontrolüyle ilaca başladım 1 ay kulan dedi antibiyotigi 5 gün kulan dedi 1 ay olmasına 4 gün var ben de hala tık yok çevremdekiler birşey koklarken sen kokla diyorlar kuku alamıyorum hiç ara ara ağır kokuları alıyorum
minikkus434 Deletedmom_110 tat alıyorum cnm tek sıkıntım koku siz kovit olmuş ola bilirseniz doktor bana sinüzit dedi bir doktor kontrolünden geçin siz de
Deletedmom_110 minikkus434 gittim sunızıtımmm var ve komple dolu dedi tomografi çekildi 2 hafta kullan dedi ama ben aptal gibi 1 hafta kullandım geçti diye bıraktım 10 gün sonra tekrar başladım 😔