1cocuksevdasi Sağlık ocağı verdiği monovit kullanıyoruz anladığım kadarıyla içeriği iyi değilmiş siz ne önerirsiniz ve doktora sormam lazım mi başka bişey almak için
Melis1706 1cocuksevdasi ben monovit kullaniyordum ama doktora ciktigimizda bize pedia d vitamini verdi
Melis1706 1cocuksevdasi yok yasamadim hic ama 1 yas kontrolu gittigimde vermisti sizin icin uygun mu bilmiyorum
kadirkerim 1cocuksevdasi yok çok şükür şuana kadar öyle bişeyle karşılaşmadık yani gaz damlasıda kullanıyorum ayrıyetten gazlı bir bebek
vtn34 1cocuksevdasi Sağlık ocaklarının verdikleri kan ilaçları ve d vitaminlerinde paraben içerdiği için çocuklara verilmemesi gerekiyor ben hem d Vitamini hemde kan ilacını ocean kullanıyorum
1cocuksevdasi heygorl yarın aşımiz var sağlık ocagına gıdıcez ordaki doktor yazar mi istesem yoksa illa çocuk doktoru mu yazsın
heygorl 1cocuksevdasi özel olarak alınıyor. Siz sorun söylediğine göre gidip alın yani yazdırmaya gerek yok.
vtn34 1cocuksevdasi Bu tür ilaçlar özel olarak satılıyor sadece doktorunuzla bu konuyu konuşun o sizi aydınlatır
vtn34 1cocuksevdasi Parabenler cildi hassaslaştırabilir, alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Deride egzama gibi deri hastalıklarına, tahriş ve alerjik tepkimelere neden olurlar.