188 Bebegim 10 gun sonra 8 aylık olcak ve sallanarak uyuyor beşiği sallamayı bıraktınmı uyanıyor kına geldi artık 😒
Gkceesnm 188 7 aylığız artık beşikte sallamayı bıraktık ısrarla ayağında salla diyor zaten beşikte baş edemiyorum onunda elleri kolları hep havada 🥲 nasıl alıştırcam bilmiyorum
limonzeytinmom 188 27 aylık kızım hala ayakta sallanıyor 🥴 Hamileliğimde doguma gidene kadar ayhaımda salladım. Suan 2. Kzıım oldu on aayak alıştırmıcam sanırım bilmiyorum cok rahat oluyor ama uzun sürünce sıkıntı 🤭😄
alpinannesi__ 188 Ayyy gerçekten gün 24 saat uyanık kaldığı süreleri çıkarsak şöyle bir 15-16 saatini beşiğin başında sallayarak geçiriyorum artık tükendim ne kolum ne bacağım ne ayağım kaldı nasıl bırakacağız şu sallanmaya hic bilmiyorum
188 Küçük sallanan beşiklerde sallanıyor. Sorun uyuduktan sonrada sallanmak ısıtıyor bırakınca uyanıor
Gkceesnm 188 ayağıma alıştırdım gündüzleri sallayıp kendi yatağımda olduğu yere bırakıyorum gece de iyice uykuya daldığı da beşiğe koyuyorum mamaya faöan uyanıyo o zaman bi sallanma istiyo hemen sallayıp arkamı dönüyorum uyuyo oda