guzelgun Doktoruma yazdım ama henüz cevap vermedi acile gidelim mi napalım uyuyordu uyandı bi baktım boyun kısmı böyle hemen yıkadım kremledim besliyordum bu sefer kafasını böyle gördüm giydiği yattığı yer herşey aynı emzirmiyorum benden geçmiş olamaz maması aynı mama 5 aylık neden olmuş olabilir alerji desek alerjik bir durum olmadı resim yüklüyorum 
Nilican guzelgun canım bizim de boyun baş böyleydi ama karın ve bacak arasında da vardı hemen wcile gidin dedi iğne yaptılar ama kesin alerji idi bizim
guzelgun MaKBiLe__KrAL_35 yani hep aynı sıcaklıkta aksi gelişen hiç bir durum yok o yüzden ihtimal veremiyorum
guzelgun OptimusPrime ölçtüm ateşi yok şuan uykuya geçti ama inliyor bencede başka bir şey gidelim bence biz acile
OptimusPrime guzelgun Bencede gidin. Bu ara bu şekilde benek kızıl hastalığı belirtisi aşırı salgın var. Alerji böyle olmuyor genelde.
Aryakus2828 guzelgun elinizle kızarık olan yerlere bastırın beyazlıyorsa korkmayın ciddi bir alerji degildir tabi ama mutlaka uzman görmeli.