gmzahmt Arkadaşlar 3 yaşındaki oğlum a enfluvir ilacı verdi doktor sizler kullandınız mı bir etkisini gördünüz mü ?
mesepalamudu16 gmzahmt enfliwer domuz gribinde veriliyor 8.5 aylık kızımda kullandim . Şükür iyi geldi
mirann72 Oglum 23 aylik bizde 5 gundur kullaniyoruz faydasini görürsünüz duzenli kullanimda sizinde virüs var galiba
gmzahmt mirann72 yani virüs demedi doktor test yapamadık ama 3 gün kullan gel tekrar dedi ara ara ateş var sadece birde burun akıntısı
gmzahmt mesepalamudu16 yani domuz gribi demedi ama test yapılamadı kan alamadık çocuktan o yüzden doktor 3 gün kullan gel bir bakalım dedi inşallah bizde de işe yarar tekrarlayan bir ateş mevcut çünkü
mesepalamudu16 gmzahmt bizden suruntu alınıp bakıldı . Tekrarlayan ateş var düşmüyor.cok geçmiş olsun
gmzahmt Aloneeee kandaki enfeksiyon a bakalım dedi bunu kullan 3 gün sonra gel ki eğer iyiye giderse demek ki normal grip dedi
Aloneeee gmzahmt anladım cnm. Bu ilaç sadece domuz gribi tedavisinde kullanılıyor da salgın var diye deneme gibi yazmış geçmiş. Kanda enfeksiyon varsa ztn antibiyotik yazmalı bu hiçbir işe yaramaz. Başka bir doktora daha mı danışsan. Çok geçmiş olsun şimdiden geçsin gitsin bir an önce inşallah
aysmaa 1 buçuk aylıkken kızımda enfeksiyon çıktı ve hastanede yattık oradayken ve hastane çıkışında bu ilacı verdi doktorum , antibiyotik ile kullandık çok şükür iyileşti kızım ama tam etkisini bilmiyorum ilacın malesef
gmzahmt aysmaa hmm antibiyotik vermedi bize doktorumuz sadece bunu ve iburomin verdi eğer kontrolde eğer azalmaz sa antibiyotiğe başlarız dedi
aysmaa gmzahmt şuan çok kişide duydum bu ilacı hatta eczanelerde stok olmadığı söylendi, fayda görürsünüz inşallah ama içinde influenza virüsü için olduğu yazıyor , tam teşhis konması bizede ama şükür iyi olduk 🤍 çok geçmiş olsun 🤲
mucizemleben Kızım 8 aylık bizde 5 gündür kullanıyoruz. Ama kaç gün kullanacağımız söylenmedi bilen var mı?
aysmaa mucizemleben bende antibiyotik ile beraber 5 günde bıraktım ama net bişey bizede denmedi , sonuçta süspansiyon şeklinde olduğundan çok uzun kullanım olamz diye düşünüyorum bitene kadar