Akcakizzzz Dik süpürge almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir bekliyorum hangi markanın güzel deneyimi olanlar buyrunnnn
Beraninannesii Akcakizzzz Grundig vcp 5030 3in1 kullanıyorum iyiki almışım dediğim bir cihaz daha 😅 Sprey mop özelliği beni cezbetmisti alırken günlük temizlikte açık olan kısımları hem silip hem supuruyorum bingoo tek taş ile 2 kuş vurmuş gibi hissettiriyor 😍
O1Anne Beraninannesii gerçektenmi bende dik Süpürge arayışındayım pratik birşey istiyorum almalımıyım sence
Beraninannesii Akcakizzzz Ben Ağustos ayından beri kullanıyorum iyiki diyorum almışım büyük supurgemi kaldirdim açmıyorum bile hatta büyük temizlikte dahi bana yetiyor ve normal supurgemden daha iyi çekişi var. 🤗
EmineMercan Dyson v15 var . Philips Bosch vs ne kadar iyi gibi görünsede dysonı almadan farkı göremiyorsun
SevgiOzd EmineMercan kesinlikle katılıyorum v12 kullanıyorum bosch unlimited 7 var kayınvalidemde fark bariz belli oluyor ikisini de kullanınca
Alerjikrinit EmineMercan kıyasladıgınız süpürgelerin arasında 2 kat fiyat farkı var bir zahmet fark olsun zaten 🤣
Alerjikrinit Akcakizzzz ben dyson almak için yola cıkıp Philips aldım. Dyson hiç kullanmadım elbette daha iyidir ama Philips’te gayet iş görüyor. Ne alırsan al dik süpürge büyük rahatlık gerçekten
Niraveannesi Ben Bosch kullanıyorum iykide Bosch almışım çok memnunum şiddetle tavsiye ederim isme para vermeye gerek yok bence 10 yol motor garantisi veriyor oldukça da hafif