Nisa0303 Mstfcnr canım dedıgın fotografın aynısıydı benım kzında ne yaptıysam geçmedi travazol bır gecede iyileştirdi
Historyteacher Mstfcnr ıslak mendil kullanma bol bolca yıka sarı kantaron kullan rahat ol ek gıda süreci ile böyle şeyler çok normal biz de yaşadık 6. Ayında 20 gün uğraştım meğerse değiştirmiştim demir ilacı yapmış ek gıda ile beraber.
Mstfcnr Historyteacher ya ben daha doğru düzgün geçemedim ek gıdaya çocuğum domuz gribi oldu iste onun için doktor antibiyotik verdi gerçi ondan önce de vardı ama şimdi daha çoğaldı anlatamam yani
hunertrn Mstfcnr valla ben kızıma hrp pişik oldugunda zeytinyağı sürüyorum altını kapatıyorum bi daha kı altını acanaa kadar bakıorm gözle gorunmck kadar azalmıs hatta tamamen gıttıgı bıle oluor
Historyteacher Mstfcnr aaaaa buldum antibiyotik mantar yapmıştır 🫣 travazol kullandım 3 gün ben. Ama doktora danış tabi kullanmadan.
busraidil Mstfcnr havalandırın altını bezini çıkarıp ıslak bekletmeyin değiştirin ve yıkayın sürekli bez çok takılı kalınca da oluyor
busraidil busraidil bide Sebamed pişik kremi çok iyi ben hep onu kullandım hiç pişik sorunumuz olmadı şükür isterseniz deneyin
Mstfcnr Historyteacher trovozal zaten mantar kremi demekti o yüzden geçiriyor sabah poposunda bi yerine uygulayım baktı gecşıyor hepsine sürüm olmadı
Mstfcnr busraidil ya bizde çok oluyor bende sudocrem kullanıyordum hemen geçiyordu ama şimdi işte çok kötü
arslanbebek18 Mstfcnr Bebeğim 2 aylik doğduğundan beri mustela kullandım 2 kere bez değiştirdim falan çok o krem korudu mustelanin üzerine pişik kremi tanimam hemen kızarıklık görsem sürüyorum bembeyaz oluyor sizde bi deneyin şans verin derim
Mstfcnr arslanbebek18 domuz gribi için hastaneye gittiğimizde idarar tahilili almak için torba takan hemşirede demişti biliyormuşsunuz bu mustelayı
arslanbebek18 Mstfcnr Evet doktor da öneri bana hatta bebeğim yüzunde egzama oldu mustelanin bir kremini yazdi hemen geçti egzamasi ben şampuanina kadar aldim cok memnunum
arslanbebek18 Mstfcnr Ya bu arada çok geçmiş olsun domuz gribi çok çoğaldı size nerden nasıl bulaşti acaba
bozlarr42 Mstfcnr yeşil arkokrem varya yeminle birebir pişigw onu al her alt degiştirdiginde sür emin ol geçicek kısa sürede çogu kişi tarafından denendi onaylandı bende kullandım pişikdi direk o geçirdi kızarıklık bile tok poposunda
Mstfcnr bozlarr42 az önce bi arkadaşımla konuştum ona da annesi demiş Arko krem al sür diye o da önemsememiş annesini sonra bi deneyim ne olcak sanki demiş dediğiniz gibi kullanınca geçti diyor 😂 sizin dediğiniz su yeşil tüpte olanlardan mı