-Eraymoms- Kızlar araba düşünüyoruz şuan biraz karışık yazabilirim kusura bakmayın. Eşim tazminat alıcak işyerinden ama hepsini bir anda değilde 7 aya böldüler 260 bin kadar. Bende altınları bozdurayım diyorum onlar da 143 bin ediyor. Bu paradan 55 binlik borcumuzu kapatıp geriye kalanla araba almayı düşündük ama bu adamlar peşin vermediği için 7 ay beklememiz gerekecek. Eşim kredi baktı 216 bine 264 bin geri ödeme alıyor 7 ay ödemeyle aylık 37 bin eşimin her ay alacağı parayla denkleşiyor sadece faiz koyuyo biraz neyse. Abimde de ata altın var 12 tane verse esnek hesap kapanmamış oluyo öyle ama 160 bini daha az faizli altın yükseldikce geri yerine koymamız gerekiyor 6 ayda olcak bilemiyorum napsam abim sıkıntı
TheMomm -Eraymoms- Bu kadar borca girip araba almam zaten arabanın da sorunları çıkabiliyor sigortası vs de var ben girismezdim açıkçası
Zeyzey05_ -Eraymoms- şimdi şey mi soruyorsun abimden altın mı alalım yoksa kredimi çekelim diyemi soruyorsun
Kuzularinanasi -Eraymoms- paranizi taksit taksit alinca ya altin yapin ya dolar.ve tamamlaninca araba bakin.suan kredi cekip bosuna faiz vereceksiniz ne gerek var.banla faizleri asiri yuksek.ztn dediginiznfiyata tasit kredi cekemezsiniz.bireysel kredi de okadar vermezler.kredi isi sknti.dedigim gibibpara tamamlansin ozmana kadar da elinize geceni yatirim yapin.7ay sonra tamamlaniyorsa elde ne var ne yok ozmn arabayi alin derim
Bugleminannesi28 -Eraymoms- kesinlikle al bizden de o kadar canım eşim şubatta toplu para alacak bide benim bilezikler var ama istediğimiz aracı almak için illa kredi çekmek lazm bu zamanda katı katına faiz koyuyor. Eşimde illa birseyler yapıp almamız lazm arabasiz olmuyor diyor babası biraz verecek. Sonra aklına emin evim birevim feln var ya o geldi aklına gorumcem arabasını o şekilde almıştı 6.ayda çıkmıştı yüklü miktar verince çıkma şansıda çok yüksek oluyor eşim öyle mi yapsak arabayı alırız ve öderiz bankalara bulasilacak gibi değil diyor ama bu şeyden memnun olanda mağdur olanda çok bende bilemedim gorumcem bir çok arkadaşı ev araba hep o şekilde aldılar çok memnunlardi teslimatta hızlı oldu ama internetten araştırınız şikayette çok
-Eraymoms- TheMomm 260 bin eşime gelicek 7 ayda zaten canm altınlarımda var 143 bin ama kredi çekince faiz koyuyo ya ona diyorum
Bugleminannesi28 Benburayaciplakgeldim 350 ye araba var ki sjsjsjjsjd Ayagimi yerden kessin yeter dersen var Gözün yükseklerdeyse yok
melera Benburayaciplakgeldim 300e aldık yeni hyundai elentra. Biz Paranın yettiği kadarı ile baktık denk geldi şükür😊
Ozgee59 Benburayaciplakgeldim var benim arabam 😂 yıllardır kullanıyorum yarı yolda bırakmadı cillop gibi araba hem de 😂
TheMomm -Eraymoms- Ödemeler sizi yormayacaksa kredi daha mantıklı altın borcu bitmez asla habire yükseliyor çünkü
GezginPaNDa Kimseden borç almam , kredi çekerim. Eee illaki fark olacak , araba zaten değer kazandıkça o farkı kapatır