Kızım 2 yaşında 10 kilo boy 78 cm çocuk doktoru endoktrine yonlendirdi boy kilo düsüklügü için ailede kısa boy olduğu için boyu es gectiler raporlu mama verecekti boy kisa oldugu icin 10 kilo olmasını normal kabul etti raporlu mama çıkmaz dedi ama ölçüler persentilin cok altında ana öğün ara öğün atlama dedi ama cok zorlanıyorum iki öğünün arası en az 3-4 saat olacak ki yesin bu sefer ara öğün yemiyor her yemegine kıyma koyuyorum kemik suyu koyuyorum sabahtan patatesli yumurta yiyor tereyağı peynir bal yemediği için akşam 4-5 gibi bir yemek kaşığı irmik pişirip karıştırıp yediriyorum ceviz ve muzla yinede gram almıyor ne yapapabilirim başka az az sık sık mi yedirmeyi denesem öğlede bir tabak çorba yiyor daha az yedirip ara öğünde mi yaptirayım yeri geliyor baya makarna yiyor kiymalı patates yemeği yapıyorum bir bebeğe göre fazla fazla yediriyorum bunda mi hata yapıyorum 3-4 kaşık yedirip 1-2 saat sonra yine mi yedirmeliyim anlamadım bi türlü asla abur cubur yemez bu biraz kilolu olan bebekler abur cubur mu yiyorda kilo aliyor acaba onu bile vermeyi düşündüm