Bet25 Kızlar bebegım az emmeye basladı sütüm azaldıgı ıcın galıba artması ıcın ne yapmam lazım bestlak rezene cayı almıştım baska önercegınız varmı göğsüm taş gibi olurdu artık yumusak 2 bucuk aylık bebeğim kullanıp önerecegınız ne var
Yagmurcmn Bet25 bir zaman sonra göğüsler yumuşacık olur yalnızca bazı dönemler sertleşiyor özellikle emmediğinde bu normal bu sütünüzün azaldığı anlamına gelmez bebeğiniz yeni doğan döneminden çıktığı için o emdikçe gelecektir ama dut kurusu kek süte çok yarıyor
Sevval1507 Bet25 göğüsün kendini.terbiye etmiştir cnm yumuşak memeyle sert memenin olması sütle alakalı değil onun yanında bol bol yeşillik yiyebilirsin dereotu maydonoz vs
kutluuu Bet25 göğsünün artık yumuşak olması memenin süt üretmeye alıştığı anlamına geliyor sütüm azaldı diye düşünme
Bet25 kutluuu ama az cekıyo aglıyo gelmıyo diemi düşünüyorum ama sıktıgımda sütüm gelıyo azmı gelıyo die sürekli düşünüyorum mama verıyorum üzülüyorum
kutluuu Bet25 bebekler gazı olduğunda da sürekli emmek ister orda rahatladığı için süt gelse de memede ağlayabilir gaz sancısından dolayı . Eğer yine de az geldiğini düşünüyosan incir ye bol bol