m_tlu609 Kızlar kızım 15 aylık ve hiç kilo almıyor napacagimi şaşırdım 9.800 kilosu boyunu bilmiyorum her türlü tetkik yapıldı maşallah birşeyi yok kilo aldiran mama şuruplar denendi almıyor bi türlü 😢bizim gibi olan varmı yada şunu yedir kilo alır diyen
Zumra_Fatma m_tlu609 kilo almamasi vermesi cok normal tam da hareketlilik donemindeyiz mesela bende kizima ay hic bisi yemiyor diyip kafayo yemek uzerine geliyorum ama masAllah az ama sık sık yiyor pilavlari cok sever bulgur pilavina bayilir mercimekli de yapinca pilqvi yanina yogurt surejli boyle seylwr yapinca kilo aldi hem sagliklida yesil mercimekde cok vitaminli hem hem vucuda da katkisi var hers3ye yani boyle yapmayi deneyin ilikli corbalar da kilo yapar
sena2301 m_tlu609 kilosunun az olduğunu size kim söyledi ki benim bebeğim 11.5 aylık 8 kilo ama sağlığı önemli diyor bütün doktorlar kilo iyi bir şey değil diyorlar benim de gözüme baya zayıf geliyor ama içi boş zararlı şekerli ürünlerle şişirmiyorum bebeğimi 6 ayından beri aynı kiloda
2332 Arkadaşlar Benim kızım da 13 aylık 4 aydır kilo alımı durmuş zorla yediriyorum iştah için öneriniz yokmu ilaç olarak