Elifgul90 Slm kızlar hamileyken haşimato olan var mı ? 47günlük bebeğim var bıngıldağı baya dar bununla alakalı olabilir mi doktor olabilir dedi ama yaşayan var mı?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Elifgul90 ben hasimato hastasiyim canim hamilelikte tiroid sorunuyla basladi az calisti sonra degerllerim hic düşmedi hasimato hastasi oldugum söylendi
hulyaakin Elifgul90 bende var hasimato ama dogum sonrasi cikti. Bi ilac kullaniyorum sute gecmiyo pek omur boyu kontrol edicez kan degerlerimi vs Hamileyken nasil etkiler bilemiyorum maalesef...üstte kalsın belki bilen çıkar👼
Hilalasya Elifgul90 bende hipotroidi hastasıyım eutrox kullanıyorum ama bebeğe geçmez sütle bu ilaç,hamilelikte ilk üç ay tsh değerleri normal olmalı yoksa çocukta zeka problemleri olabiliyormuş ama seninki hamilelikten sonraysa korkma onla alakalı değildir
Elifgul90 MiracAlpinveUmutunAnnesi benimde yoktu hamileliğimde çıktı şimdi bebeğimin bıngıldağı dar diye buna bağladı doktor 😩
Elifgul90 Hilalasya hamile olduğumu öğrendiğimde hormon testi yaptım orda öğrendim haşimato olduğumu tsh değerlerim hep kontrol altındaydı hiç yükselmedi ilaç kullandım sürekli ama tsh için haşimato için bi ilaç yok dedi doktorum
zbzbzbzb Elifgul90 bende vardı cnm25 mg lık ilać kullandım doktorlarda bi alem araştırmadsn etmeden olabilir o halde caresine bak