Keremikoom Merhaba Sizde de böyle bir durum var mı şimdi bakımda Gelir tespiti güncel olmadığı için geçici durdurulmus. Ne yapmak lazım bilgisi olan var mı acaba ?
Minigim38 Keremikoom benimkide iptal olmus aynı adreste oturuyoruz ama adres değişikliği nedeniyle kesmişler
Minikkuzum1999 Keremikoom Sosyal yardımlaşma ya gidin güncellenmesi lazım bizimkide öyle olmuştu çok şükür düzeldi
12345678fatma Keremikoom muhtaç değildir yazıyor ama eşimin belirli bi geliri yok askeri ücret almıyor sigortası yok hicbirseyimiz yok hala nasıl kesmişler anlamiyoru.
Keremikoom prensesannesi130622 teşekkür ediyorum acaba giderken birsey götürmesini gerek var mıdır ulaşamadım da vakfa 🙄
prensesannesi130622 Keremikoom bildiğim kadarıyla yok hatta ben arayıp yapmıştım o şekilde de deneyebilirsiniz
Keremikoom prensesannesi130622 ya sizinde mi aynı şekilde yazıyordu, peki ne kadar süre içinde tekrar düzeldi Çok soru sordum kusura bakmayin
Keremikoom Minikkuzum1999 sizinde hemen düzelmiş miydi acaba bu ay ki ödemeye yetişir Mi birde birsey götürdünuz mu acaba gittiğinizde ne soruyorlar
Keremikoom prensesannesi130622 ya cok iyi o zaman gelir tespitinde ne gibi soruyor ki yani telefonda, kendi adıma olsaydı direk giderdim eşimle işim var artik bekle ki yapsin🤣
Minikkuzum1999 Keremikoom yardım kime çıkıyorsa o gitmeli kimliğiyle birlikte başka birşeye gerek yok hemen anında orda düzeltiyor evet parayı alıyorsun aynı ay bir değişme olmuyor