adabayb 13 günlük bebeğim rsv virüs olmuş yoğun bakıma aldılar çok kötüyüm ağla ağla öldüm sütüm kesilicek korkuyorum. Başına gelen var mı bebeği kaç gün kalıyor yoğun bakımda
Nilican adabayb orda hemen iyi edip sana verecekler annesi . İyi yönünden bak çok ilerlemeden önlem alınmış oldu küçük olduğu için yoğun bakıma alıyolar
Naz-K adabayb yoğun bakımda çok daha kolay iyileşecek. Hiç merak etmeyin. Bizde 7 gündür hastanede yatıyoruz 6 aylık olduk bugün. İçinizi ferah tutun.
Aloneeee adabayb 20 günlükken olmuştu 10 gün yoğun bakımda kalıp çıktı çok şükür. Geçmiş olsun size de
Eclipse3 40 gunlukken ayni sey basimiza geldi tam 1 hafta kaldi yogun bakimda allah yasatmasin kimseye bebekler gucludur cok zorlu bi surec gecmis olsun dirayetli olmaya calisin yogun bakimdan ciktiktan sonra size cok ihtiyaci olucak
adabayb Eclipse3 benimde inşallah etkenden çıkar o kadar kötü durumdayım ki kıyafetlerini çıkarıp elime verdiler Allah kimseye yaşatmasın
Btlbrn Merhaba çok geçmiş olsun benim bebeğim de oldu ama 4,5 aylık çok şükür çabuk toparladı inşaallah sizin bebeğinizde bir an önce iyileşir. Kendinizi üzmemeye dikkat edin aynı emzirme sıklığında da sağım yapın ki sütünüz azalmasın
funda_29 Btlbrn merhabalar benim de bebeğim Rsv virüsü geçen hafta test sonucu çıktı evde ilaç antibpyaoiyk kullandık bide hava verdik bebeğim çok nadirde olda öksürüğü var sizin geçmesi kaç gün sürdü
iposs Geçmiş olsun bebeğinizin hızla toparlanması için orada gözlem altında olması çok daha iyi inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz. Kızım da dün rsv pozitif çıktı şimdilik evde takip ediyoruz