Mervetnl Bugün tam 10 aylık oldu oğlum ve emekliyorr 🙈 Ay 4-5 gün önce bi iki üç gitti ağlicaktım ne garip bişi annelik ya 🙈
hayalperest2310 Mervetnl 9 ay 1 günlük emeklemiyor poponun üstüne yuvarlana yuvarlana her yerde tutunur da kalkarda ama emeklemeye gelince istemiyor ayağa kalkmak istiyor
Melo29 Mervetnl Ay benim bebişte asla emeklemeyecek herhalde derken 9 ay 10 günlükken birden emeklemeye başladı çok sevinmiştim her bebeğin kendi vakti var Allah sağlık sıhhat versin büyüyorlar herşeyi başarıyorlar minik kuzularımız ❤️
Mervetnl mormilena ay inşallah bende stres yapıyordum neden emeklemiyor diye sabah teyzeme bıraktım işe gittim akşam geldim emekliyor teyzem öğretti yani 😅🙈
Mervetnl hayalperest2310 aynısıydı benimde oğlum sürünerek gidiyordu hep bi anda yapıyorlar diyorlar ya gerçekten öyle ya 🥰
Melo29 hayalperest2310 benim ki de aynıydı hep ayakta durmak istiyordu sonra birden emeklemeye başladı şimdi emeklemeyi de tutunarak kalkacağı yere gitmek için kullanıyor bıdır bıdır koltuğa sandalyeye sehpaya doğru emekliyor 😂