lceLady Dünden bulgur pilavi var o yeter ama sulu kofte biraz var Yanına salata yaparım Birde çorba yapacagım ama gozume az geliyor sizce baska ne olabilir
Zumra_Fatma lceLady onu biz bilemyiz hahaha bende taze fasulye salcali bulgur pilavi yanina yogurt kurabiyede lokmalik cevizli tarcinli kurabiye
anonim99 lceLady kız daha ne yapacanm maşallah 😂😂😂 hepsinden bı tabak yense doyar zaten. Ben bişe bulamadım 😂 bı patates salatası yapar belki çayla içeriz 😂😂😂
cokisimvardahacocukuyutucam lceLady barbunya, bulgur pilavı,domates çorbası, büyükse lahana ,havuç buharda haşlayıp yogurtliycam .
Feyzosumunannesi lceLady Dün karnıyarık pirinç pilavı salata yapmıştım bugün de mercimek çorbası ile makarna yaparım
Deletedmom_82 lceLady dün annemde kaldım 2 gündür rahatım tavuk patatesli yemek pilav var patlıcan yemeği de yapacağız
_tosbiginannesi_ lceLady Bezelye yemeği yapacağım dünden pilav var birde yayla çorbası yaparım 🤌 Sizin menünüz bence yeterli duruyor yine de siz bilirsiniz 💐
Birdunyabircennetannesi lceLady Offff yemek yapmak istemiyoruuuuum🤦 Yemek yapmaktan nefret ediyorum Temizlik akşama kadar yapayım ama yemek istemiyorum 🤦
bebek-kaya Birdunyabircennetannesi aynı ben evi dip köşe temizle de ütü de ne dersen de ama bi tencere çorba yap deme 😀😀mutfağı hiç sevmiyorum
Mustininannesi06 lceLady dünden biraz patates yemeğim var yanına ıspanak yemeği ve ezogelin çorbası yapcam
Birdunyabircennetannesi bebek-kaya Bende yasa Ütüyü de sevmem ama onu eleyeyim 😅 Ama temizlik yaparım severim yani o zoruma gitmez Yemek yapmak cidden zorluyor hiç sevmiyorum
HappyQueen lceLady fırında tavuk yanına da pilav, salata ve mercimek çorbası yapacağım üşenmezsem revani de yapacağım 😂
Melekhnm lceLady ben tek çeşit yaoacam çocukla tekiz , orman kebabı diurolsr köfte bezelye havuç patates falan fırına atacam inşallah oğlım yer öğlen yemeğinde krizli geçti 🙃