Kumpr balkaymak__ prenses_annesi__ dilaymamy Asya3870 Seda_korkmaz06 Kızlar fiyatı eşim koydu ben sıfırının fiyatına da bakmadım. İkizlerim var vaktim olmadı bakmaya😂 senin yüzünden linçleniyorum diye mesaj attım şimdi 🤭🤭 düşürdüm fiyatı yazmış şimdi
dilaymamy Kumpr yok bende aldım ikinci el hemde 0 gibi 300 TL kargoda ödemedim 😂 çünkü 250 TL ve üzeri kargo bedava lütfen dürtmeyin insanları
Asya3870 dilaymamy bende geçen A101 e gelmis 325 e ordan aldım. Aynısı fakat bir tık küçüğü olabilir, aynida olabilir fotoğraf dan anlayamadım ama. Rengi falanda aynı.
Kumpr Kumpr kızz siz nerden bakıyorsunuzzz ben şimdi baktım fiyatlara Ay şaka gibisinizzz ya sıfırını 250 300 e aldım diyenler aynı marka olduğuna eminmisiniz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Benburayaciplakgeldim Kumpr kocan milleti kerizlemeyi pek seviyor galiba. Nefret ederim böyle karşısındaki insanı salak yerine koymaya çalışan insanlardan
nisasevgili Kumpr hahahahha ürün değerlendirmelerinize baktım da dolaptan bi tane kadın nasıl paketleme gibisine söylemiş salça koktuğunu söylemiş ne manyaklar var ya bir insan neden streci koklar ki? 😅
Kumpr Benburayaciplakgeldim bazı insanlar okuduğunu da anlayamaz ya onlardansınız sanırım.. kargo ücreti 200 lira ya haniii o sebepten öyle yazmış. Sizin kimden neyden nefret ettiğinizde beni hiç ilgilendirmiyor 😂
Kumpr dilaymamy ikinci el 300 okey bunlar sıfırını o fiyata aldım yazmış 🤦🏻♀️ baktım sıfır fiyatları 600 den aşağı değil ilginçler ya
Kumpr Beyninizikullanmakucretsizdir fiyat fazla geldi arkadaşlara bende dolap hesabımda fiyatı düşürdüm
Benburayaciplakgeldim Beyninizikullanmakucretsizdir salladıkça sallıyor kendisi asla asla alışveriş yapmayın
Beyninizikullanmakucretsizdir Benburayaciplakgeldim ben hiçbir şey anlamadım. Dolapta 271 burda 500 TL diyor 🙄
Kumpr Benburayaciplakgeldim ay şu uslüpla asla muhattabım değilsiniz de hanımefendi uygulamaya yükledim fiyat çok dediler bende fiyatı düşürdüm.. ne diyorsunuz Allah aşkına ya kendinize gelin