Aylabs1 Kızlar oğlum 3 ay 21 günlük. Zaten memeyi doğdu doğalı çok almadı ama bu son iki gündür hem yüzünü burnunu aşırı çizerek ağlıyor memeyi kesinlikle almıyor. Her yolu deniyorum 😢 huysuz olmayan bebek iki gündür resmen kabus gibi oldu. Var mı öneriniz?
Songul_hamza Aylabs1 biberon emzik kullaniyorsaniz öncelikle bunları bırakın ısrar etmeyin uykudayken uyanmaya yakın emzirin ve. Sabırlı olun
Musabbebek Aylabs1 canım benim oğlum memeye çok düşkündü ama ne zaman ki 3 ayın girdi resmen birakti beni. Göğsüme yatırdığım an ağlıyor enjektörle veriyorum mamayı zaten e basindan beri sütüm az oldğunu için mamaylada besleniyordu. Doktorum mama sondası önermişti onu aldık onla veriyorum emziğe takıp
Aylabs1 simgetaskisla peki nefesle çekme haricinde başka öneri var mı burun dediğiniz gibi burnuda tıkalı ve izin vermiyor yapmama
Aylabs1 Musabbebek sizde yine bir dönem düşkünlük olmuş bende iki dakka çekip bağırıyor ve yüzünü kanatıyor hep anlam veremiyorum. Emzikte almıyor. Siz şuan mama destekli mi gidiyorsunuz çoğunluk ben almadığı günler çoğunluk mama veriyorum ayrıca piknik tüpü gibi. Çok gazlı. Sorun bitmiyor... hangi mamayı kullanıyorsunuz bu arada
Musabbebek Aylabs1 doktorum bana gaz önleyici bebelak gold anti reflü mamayı önermişti ve benim bebegim kolik çok zorluk çekiyorum o mama kusmasınıda önlüyodu. Belki gazlı oldugu için emmiyordr cnm doktor demişti gazı olduğunda emmez kafasını geri iter demişti. Ben kimyon kaynatıp bi çay kaşığı veriyorum 2.3 güne verebilirsn sende bence bebek araban varsa ona koy evin içinde gezdir oda sakinleştiriyor cnm ve tek önerim biberonla kesinlikle verme seni tamamen bırakır biberona alışır
Musabbebek Aylabs1 sürekli oku cnm bebişini bebişlere çok nazar değiyor huysuzluğundanda yapıyor olabilir cevşen varsa üzerine tak ben öyle yapıyorum
Aylabs1 Musabbebek tamam canım çok ama çok teşekkür ederim söylediklerini uygulayacağım. Aptamil comformille devam ediyorum ama
Aylabs1 Musabbebek bugün doktora gittik kanında az miktar enfeksiyon çıktı birde dediğiniz gibi nazarda büyük etken Cevşen’i düşünüyorum 🥰