busrakaaneren Kızlar oğlum 11 ayli 4 günlükbugun 5 gündür de cocugum çok degismeye başladı oturduğu yerden kafasını geri atıyor kendini yere atıyor çok çabuk sinirleniyor ve sinirlendiğinde kendine vuruyor yere vuruyor kulaklarını falan çekiyor birde ayağa kalkıyordu kendisi oturduğu yerden birde 6.7 kadar adım atabiliyordu bazen 2 3 adım atıp oturuyordu şimdi hiç adım atmıyor elinden tutayım kaldırayım diyorum ayağa kaldırdığım gibi oturuyor ve 5 gün öncesine kadar hiç böyle değildi bu durum bu aylarda normal mi yoksa başka bir sorun mu var acaba ya sizce nasıl bi yol izlemeliyim
filizzb busrakaaneren benzer durum bende de var çözemedim gercekten. 1 yaşına yeni girdi 5 6 adim atiyorduk sonra hadi tay tay gel dedikce kendini pat yere bırakıp emekleyerek geliyor. Bazen elleriyle alnına vuruyor. Kendini geri atiyor. Kafasini yere vuracakmis gibi sallıyor ama acıyacak diye yere değdirmiyor galiba bende anlamadim. Bu konuda bilgisi olan varsa bense ogrenmek istiyorum normal mi bu dönemde bu hareketler
TubaB busrakaaneren aynı aylarda açtığım bir post vardı benim de , o dönem başlamıştı , hatta kafası sert şeylere denk geliyordu kafasını geri attığında şimdi 13 aylık yatakta yapıyor sadece , kafayı vura vura ders aldı galiba 😅
96sevval busrakaaneren merhabalar bugün beni oğlum da 11 ay 5 günlük ve bu ay çok enteresan yaptı çocuğumu nedenini bilmiyorum ama dediğiniz gibi kendine vurmaya başladı kafasını bile bile masaya çarpıyor filan bilerek tepki vermeyip dikkatini hemen başka yöne çekiyorum ama çok ilginç yani agresifleşti epeyce
busrakaaneren filizzb ya benimki atıyor işte kendini dün oturduğu yerden attı kafasını geri durduk yere çok kötü vurdu kafasını çok korkuyorum birsey olcak diye yerlere yastık atmaya başladım heran düşerse diye kafasını çok vuruyor
busrakaaneren 96sevval benim suan 11 ay 11 günlük oldu sanki hafiften azaldi gibi 11 aya girdigimiz ilk hafta çok kötüydü de o ara sanırım dönemsel birsey 1 hafta boyunca aşırı agresifti