Kbrnhr Arkadaşlar bebeğim 8 ay 20 günlük ama çorba ve püre kıvamı dışında hiçbir şey yiyemiyor. Sürekli deniyorum hepsinde öğürüp tükürüyor. Minik pirinçleri bile yutmuyor
alyaaaaa1 Kbrnhr aynı durumdayım yeni yeni şehriye yemeye başladı dün kıyma boğazında kaldı her çocuk farklı diye düşünüyorum ben zorlamaya gerek yok zamanı gelince illaki yiyecekler
Yagmur_24 alyaaaaa1 sanmıyorum kendimizi kandırmayalım burda 2 yaş hala böylr olan var denekki yemiyo çok üzülğyorum havuçlu pilav yaptım rendeledim haşladım havucu sonra işte kuskus ya da şehriye haşladım yoğurtla verdim örneğin bir menü bu tahmin edin ne oldu :)))) arkadaşın bebeği de hapıdı hupudu maşallah yani hata ettik ama brla oldu bu hatamız başımıza
ilkaay0 Kbrnhr pirinç mamanın içinde biraz sert kalıyor o yüzden de ezemiyor olabilir iyice pişip yumuşak olduğundan emin olmalısın hemen öyle sert besinler değil de mesela elmayı havucu rendenin en küçük kısmıyla rendeleleyip pişir öyle yedirmeye çalış yavaş yavaş alışacaktır ama dediğinde tanelere önce yumuşak şeylerden başla.
Maka_Paka Pes etmeyin alıştırın. 4 yaşında öğrencim vardı annesi hergun püre yolluyordu.. En ufak bir pütür geldiğinde kusuyordu, cignememekten dış ve damak yapısı bile değişikti. Korkutmak için yazmıyorum yanlış anlamayın alıştırabilirsiniz daha küçük olduğu için ☺️
Ozzggg Bizde pütürlü yiyemiyoruz. Pirinç küçük bulgurlu çorbalar yiyor az az. Birde eline haşlayın haşlayın verin sebze meyve blw yapın biz faydasını görüyoruz yavaş yavaş. Tüküre tüküre yavaş yavaş alışacak erken zaten. Acele etmeyin.
Atlasatlas Benımkı de 9 aylık , 1 pirinç tanesinde bile kusuyor, her pütürlüde kusuyor deliricem, eliyle de yemiyor yerlere atıyor