Asyalina29 Merhabalar arkadaşlar kızım 2 yaş 1 aylık. Hemen hemen her şeyi konuşuyor derdini anlatıyor. 8 kadar sayabiliyor. Ama renkleri bir türlü öğretmiyorum. Zaman zaman söylüyodum. 2 3 haftadır daha çok öğretmeye çalışıyorum ama bilmiyor. Her şeyi hemen kapıyor öğreniyor ama renkler konusunda böyle. Benim de kafama takıldı bir sebebi var mıdır sizce? Ya da nasıl bir yol denemeliyim
Heymissbon Asyalina29 illa ogreticem diye çocuğu sıkmayin surekli soruyorsaniz inatlasabilir.. konustugunuz her seyi renkleriyle soyleyin yeter.. o zamanla ogreniyor.. aa sari kazak aa bak mavi araba geçti gibi.. yani ona sormayin siz soyleyin sadece
Dmt-01 Asyalina29 Bence öğrenmiştir ama söylemek istemiyodur.Bir süre ara verin hiç renklerden bahsetmeyin sonra mesela mavi yastığı getirir misin kızım ya da pembe boyanı verebilir misin gibi bi deneyin bence doğru rengi getirecektir.:)
Heymissbon Asyalina29 bide bilip de bilmiyor gibi davraniyor da olabilir.. benim kizimda oyleydi sorardim asla soylemezdi.. bi gun baktim kendi kendine oynarken hepsini sayiyor 😂 ama bana söylemiyordu
CizerBirAnne Benim kızımın renkleri öğrenmesinde oyun hamurları çok etkili oldu. Bir de boya kalemleri ve Büyük Renkler Kitabım. Ama çok üstüne giderseniz bu konuda bunalıp bilse de söylemeyebilir, 2 yaş inadı çok fena 🤭
Asyalina29 CizerBirAnne evet onu da yapmak istemiyorum renkleri gösteren puzzle aldım. Kitapları seviyor ordan gösteriyorum falan ama inat etmiş gibi söylemiyor😂