Leylamoznur Kızlar merhaba kızım 7 ay 7 günlük gaz sorunumuz baştan beri vardı gazlı bebekti ama kolik olmadı hiç fakat suan olarak osururken ağlıyor gecede gündüzde napcam bilemiyorum başına gelen var mı
1905burkiyy Leylamoznur malesef benim de öyle oğlum 8 aylık ama halen öyle kolik bir bebek di en baştan beri halen çekiyoruz ama ilk zamanlar gibi değil şükür . Çok ıkınıyor yapınca felan. Bir de ek gıdaya geçtikleri için bağırsakları zorlanıyormuş doktor demişti bize masaj yap demişti . Oğlum o yüzden gece bin kere kalıyor artık saldım sanırım alıştım 😂
Leylamoznur 1905burkiyy kolik olmadık ama bizi mahfetti bu ekgıdayla başladı çocuk da yaa ozaman masaja devam
1905burkiyy Leylamoznur aynen masaja devam benim oğlum ek gıdaya geçtikten sonra daha da artı ama mecbur geçeceğiz bakıyorum hangi yiyecek ona iyi değil onu azaltıyorum böyle böyle düzelir diye düşünüyorum
1905burkiyy Leylamoznur benimde öyle idi ama işte başka doktora gitmek zorunda kaldık dedi ki erken başladığınızda da gaz problemi tekrar başa dönüyor maalesef ama ne yapalım dedim dedi bekleyeceksiniz mecbur da ne bilim ya bir başka bir şey biri başka bir şey diyor 😂
Leylamoznur 1905burkiyy bizim 3 bucuk aylıkken başladı 300-400 gram alamaya zaten 7 aylık 7 kilo bile değil napcaz bilmiyorum
1905burkiyy Leylamoznur yaaa ona rağmen mi kilo alımı az . Gerçi mama için bebekler de gaz oranı çok yüksek ama olsun düzelecek ya sabredelim bir yaşına kadar deniliyor düzene girmesi için bakalım bekleyelim 🥰🥰