DuygUras ben de 1 senelik evliyim ve evet yakaladım hem de kaç defa. Arama geçmişinde yakaladım instagram ziyaret edilen linklerde yakaladım. Kıyameti kopardım her defasında hatta bavulumu alıp gitmeye kalktım. Her seferinde özür dileyip yalvarıyor ve asla izlediğini kabul etmiyor. En son instagramda yabancı bir kadının sayfasını gezerken uyuyakalmış sayfayı kendi telefonumla çekip ertesi gün gösterdim yalanlayamadı sustu sadece. Cevap vermesini istediğimde ise asla konuşmadı çünkü yalanlayamayacağını biliyordu. Evlendikten 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim gebeligim riskli bir gebelikti çok fazla bir araya gelemedik o yüzden olduğunu düşünüyorum ama ilk evlendigimiz sıralarda da bir ara yakalamıştım. Yanı her seferinde Kıyameti koparıp rezil ediyorum ama yine de yakalıyorum. Artık ben kavga etmekten bıktım ama o izlemekten bıkmadı. Etrafımdaki herkes çok abarttığımı söyleyip izlesin ne olacak sanki orada izlediği kadın ona bakacak mı diyorlar ama kadının bakması değil kocamın bakması beni ilgilendiriyor bunu anlatamıyorum kimseye. Benim için onu izlemiş olması bile aldatmaya giriyor ki günah yani. Çok uzattım ama yalnız olmadığını bil diye yazdım ne kadar üzerine gidersek gidelim daha kötü olacaktır. Ben izletmem boşanırım diyenler hiç yaşamamıştır eminim. Ben yapabileceğim en büyük şeyi yapıp evi terk etmeye boşanmaya kalktım ama olmuyor her seferinde bir daha bu duruma getirmeyeceğim diyip yine aynı şeyi yapıyor ve bu adam beni 3 sene sevdi istedi ben yok demiştim. 3 sene boyunca beni bekledi gözlerimin içine bakarken gözleri parlayan bir adam hem normal olarak hem de cinsel olarak öyle kötü bir evliliğimiz de yok gayet her şey güzel ama gel gelelim ki böyle bir sorun var. Ben de bir çare bulamadım.