Husumsu Merhaba evim caminin çok yakınında, sabah ezanı okununca oğlum ağlayarak uyanıyo ve ezan bitinceye kadar ağlıyo, sonrasında kalkıyo, kalkması sorun değil de ağlaması çok zor benim için,5,5 aylık bu arada, çözüm önerisi olan var mı?
Besteee Husumsu valla benimde annemlerde öyle ve sesi inanılmaz yüksek. Ama kısılsın istendiğinde kafirmiş gibi oluyorsun bende küçükken sabah ezanından aglayarak uyanırdım çoook uzun yıllar sabah ezanından korktum hep yenmek kolay olmadı
Rabiays Husumsu Benin’de cami dibimde canım o aylarda zaten bi huzursuz oluyorlar ama sonra alışıyorlar siz tamam oğlum Allah diyor falan diye gündüz akşam konuşacaksınız sonra alışıyor Benin oğlum şimdi kendi okununca sallanıyor Allah diyor 13ayşık sabah ezanında uyanacak gibi oluyor ninni açıyorum hemen bastırıyor uyuyor
fatmamelis Husumsu uyuturken falan ezan sesi açsanız son ses o şekilde uyutsanız. Belki alışır o şekilde duyunca da uyanmaz böylelikle
Husumsu Besteee bizim evimiz hiçbir zaman camiye bu kadar yakın olmadı o yüzden bende bir korku gelişmedi ama oğlumda gelişecek galiba uzaklara da ses gitsin diye bu kadar sesi yüksek ama oğlum zıplayarak ve ağlayarak uyanıyo umarım böyle gitmez
Husumsu Rabiays alışmaktan başka çaresi yok sanırım ben kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum ezan bitince susuyo sonra gözlerini kocaman açıp bakınmaya başlıyo, daha aklı ermiyo biraz daha büyüsün belki alışır
Jansetmikra Husumsu o sanırım tüm bebeklerde var canım benim kızım da şu an 2 yaşında O da ezan sesinden korkuyor bizim evimiz yakın değil ama böyle ezan sesini denk geldiği zaman misafirlikte falan çok ağlar kalkar o yüzden sıkıntı yaşıyoruz biz de ben bir ara dua falan okutmuş tüm yara geçmişti sonra tekrardan başladı doktora sorduğunda da ezan sesinden korkan çocuklar çok fazla var Onu normal karşıla demişti
Ozge_AyazEfee Husumsu ezan saatine alarm kurup ninni açsanız 🤔 annemlerin evi ile cami dip dibe sizi çok iyi anlıyorum. Ama çok şükür ki oğlum ilk günden beri alıştı sıkıntı yaşamadık, hatta son aylarda ezan okuyunca amin diyor 😄 23 aylık🥰 darısı Başınıza 🌺
Aysennnnn Husumsu Benim.kizimda sisarida felan ezana.denk.gelince korkup agliyirdu sonra.sonra alisti akli erdikce anlattim. Simdi ezan okununca tesbi aliyir aline allah diyor 15 aylik yani biraz.saha akli erdigi icin sikinti yasamiyoruz simdili
Dunyamsensn2008 Husumsu Benim evimde camiye çok yakın ezan okurken hep uyanıyordu idare ettim canım yapacak bisi yok bırak alışsın ezanı kesemeyecegimize göre sese alışsa aslında çok iyi olur ben evde parmak ucunda yurumek zorunda kaliyorum alışamadı