DORUK2019 Arkadaşlar önere bilceginiz pişik kıremi varmı normalde bebentol kullanıyordum dokuz aydır gayet memnundum suan baya bi pişik olmuş oğlum önerilerinizi ala bilirmiyim
Dln DORUK2019 hametan ve travazol.doktorumuz bize bunlari veriyor pisik olunca.normal gunlerde de desitin suruyorum
Denizbey DORUK2019 direk migrosa git vaselin baby al kullanmadan önce bebeğinin poposunu güzelce sabunla yıka bağlamadan öncede vaselin baby ni sür diğer kremlere boşuna birsürü para verme
DORUK2019 Denizbey dediginiz kıremi eczanada bulamammı canım bide ilk defa oldu hep yıkarım bebeşimin popusunu zaten dokuz aydır ilk defa böyle bişeyle karşılaştım ve ne kollancamı şaşırdım normalde bebentol kolanıyordum hic pişmezdi anlamadım bende
Denizbey DORUK2019 heryerde olan bi krem tatlım ama vaselinin baby olanı olucak dışı pembe kapağı lacivert eczanedede vardır kesin
Dln DORUK2019 hayir doktor onerisiyle kullaniyorduk biz.hala daha kullanirim pisik oldugunda.siz yine de danisin doktorunuza
Nevin0101 Ben dogudundan beri bepantol pisik kremi kullaniyorum ve gayette memnunum gunde vur sefer de olsa sur sur ki pisigin onune gecebilesin
DORUK2019 Nevin0101 bende kollanıyorum evet güzel dokuz aydır kollanıyorum böyle bişey yoktu yanı yeni oluştu bebentol önleyici zaten oluşan icin krem sormuştum
semaaat DORUK2019 Kantaron yaği sür. hemen geçiriyor.bebeğim pişik olmasa bile ben hemen sabah bezini açtiğimda sürüyorum kızarikliğı aliyir pişik olmasini engelliyor
yaseminsemih DORUK2019 asidi alınmış yani ısıtılıp soğutulmuş zeytinyağı kullanıyorum her bez değiştirdiğimde kesinlikle bir kez bile pişik olmadı bebeklerim öneririm her derde deva
Dilekmurat DORUK2019 ben sudo krem kullanıyorum hem pişikte kullanılıyor hemde oluşan herhangi bir yarayı işeştiriypr💕🦋