Buzperisi Biberonları ve süt sağım pompalarını bulaşık makinasında yıkıyor musunuz ? Hangi marka deterjan koyuyorsunuz? Ben normalde elde yıkıyordum ama makinada yıkamak istiyorum e el deterjanı koyarsam makinayı bozmaktan korkuyorum. Nasil yapıyorsunuz siz ?
beyzacmvrc Buzperisi elde yıkayın tabiki Makine deterjanları aşırı derecede kimyasal içeriyor normal bulaşık deterjanından daha beter. Onu da makineye koyamazsiniz zaten çok kopuruyo makineyi bozar
melera Buzperisi Organik bulaşık mak deterjanlarından alırsanız bir problem olacagını sanmıyorum ayrıca biberon temizleyici deterjanlardan alabilirsiniz elde yıkamak için. Ben mak deterjanı Rahiki mahtumdan almayı düşünüyorum
minik_sercemm Buzperisi a101 markası makinede yıkıyorum 100 dakikalık programda çalıştırıyırsam tekrar aynı programda yıkıyorum deterjan kalıntısı olmuyor o zaman
Buzperisi beyzacmvrc Peki sonuçta yediğimiz tabak çanak makinada bu deterjanla yıkanıyor direkt değil ama dolaylı yoldan sütten bebeğe yine geçiyor eğer bir şey varsa,
beyzacmvrc Buzperisi aynı şey değil ikisi. Mesela benim bebeğimin ek gıda da yumurta alerjisi çıktı. Ek gıdadan önce ve hala su an ben yumurta yeyip emzirdigim gün bebeğim hiç etkilenmiyor ama ona yedirdigimde her yeri kabarıp kızardı gözleri küçüldü kızardı kasindi. Sutten geçtiği miktarla direk vücuduna verilen miktar bir olmaz yani aynj şekilde deterjan kalıntıları da öyle. Mümkün mertebe zateb doğal deterjan kullanmak lazım. Mesela sünger yerine kabak lifi kullanmak lazım.
Bsrkp Amwayın bulaşık deterjanını aldım bende konsantre oluyor baya da uzun gidiyor benim 4 ay oldu içeriği doğal deneyebilirsiniz çünkü fairyle yıkadığım zaman deterjan kokusu bile kalıyor korkuyorum