ipekkks Merhaba arkadaşlar 6 Ay 4 günlük kizim var 3 4 gündür gece sürekli ağlayarak uyanıyor uyurkende biyeri ağrıyormus gibi ıh ıh diye ses çıkarıyor dış çıkarma döneminde böylemi oluyor ondanmidir acaba
imren44 ipekkks evet olabilir diş döneminde genellikle uykuda ağlayarak uyanma oluyor tekrar uyuyamayabiliyorlarda
Kubrs ipekkks ya benimkide 6 Y 6 gunlik biraz önce ciglik attı gözü kapalı ağladı iç çeke çeke çok korktum ya bisey oldu diye neden oluyor acaba bilen var mı?
belisme Bizdede durum ayni 6ay 10gunluk olduk gece zaten cok uyaniyodu ama 3-4gundur 5dk bir sanki canı acıyor gibi yırtıyor kendini ama gündüz hersey normal
ipekkks belisme Evet gündüz hiç bisey yok ağladığında mama verince susuyo ağzından çekince baslio ağlamaya yine
ipekkks Kubrs aynı şekil yapıyor bazen ben diş diye düşünüyorum bazen öle Bi agliyoki biseydenmi korktu diyorum
Kubrs ipekkks acaba bizimkiler mi öyle yac ağzını acmiyo ki yeni geçtik ek.gidaya yemiyo zaten bu bakayım diyorum dişlerine yok acmiyo ağzını dokununca agliyo 😏
ipekkks Kubrs önden dokununca kabarık gibi geliyo bana ama tamda anlamadim 2 gündür bende ek gıdaya geçtim eh işte az az tadımlık yese yeter zaten
Elifelif123 9 aylık benimki de öyle hiçbir sey fayda etmiyor yavruma 😢 problemi ne acaba bi anlayabilsem…