AliyeAsel Selam kızlar bebeğime kanguru alacam mamadusbaby ve solomombaby arasında kararsız aldım sizce hangisini almalıyım?
Cutebaby AliyeAsel bende Solomon baby alacaktım ama vazgeçtim çünkü öne doğru oturma şekli Yok benim kızım sadece öne doğru duruyo yani yüzü dışarıya bakmak izleyecek bana dönük şekilde asla durmuyor bu şekilde istediğim kanguruda ergobaby360 da var her şekle giriyor onu alacağız 0-20 kilo arası kullanımı var diğer kangurular sadece 10 kiloydu 4 farklı taşıma şekli var . Solomon baby e mesaj atmıştım sadece içe dönük oturuluyor deyince ondan vazgeçtim bunu alacağım uygun bulursam https://www.operaistanbul.com/products/ergobaby-omni-bebek-kanguru
Cutebaby AliyeAsel mamadusa baktım 7.20 kilo arası ama yüzü dışa dönük maalesef onda da Yok Ama eğer sizin bebeğiniz bu şekilde duruyorsa bence alın derim ben birde mothercare nin kangurusunuda araştırdım ona da bakabilirsiniz
Elifsu Cutebaby 1.500 fiyatı mı onun 😱 o kadarda değmez ama 🤔 yürümeye falan başlayınca kanguruyu istemezse ne olacak 🤔
AliyeAsel Elifsu aynen canım en iyi 5 marka arasında babybjörnde var ama kullanan varmı bilmiyorum oda fahiş 200 tlye buldum ama bitane
Deletedmom772 Elifsu ele yazilib deye o dwmek deyilki qoyasan ora evde yeni serin bi yer yoxdu?usagin yemeyinide qoyursan ora?
Elifsu AliyeAsel o kadar paraya yazık. Bebeklerin işi belli olmuyor. Biz bebek arabası aldık o kadar para verdik ama kullanmıyor 😕
Mrv_yvz AliyeAsel solomombaby kullaniyorm memnunum canim bel sirt agrisi falan yapmiyor zaten iki marka arasindada bi fark yok ayni ozelliklere sahip☺️
Ddmyvz AliyeAsel solomom kullanıyorum bende ikisi arasında kararsiz kalmıştım tercihimi bu yönde kullndım