Milliyetcianne Kabızlık mi anlamadım ama cok sert kaka yapti bugün, gece de sancidan uyuyamiyor. Kuru kayısı püresi verdim biraz iyi geçmişti simdi yine aynı… ne yapmam lazım? Bebeğim 10 gün sonra 7 aylık olacak
Aykaa Milliyetcianne acaba azacık dut pekmez ve ya keçibuynuzu bekmezimi verseniz ben bileni o biraz yumşaltıyor kızıma veriyorum 5 gün sonra 7 aylık olucak bir kaç kere rahat yapıyor gün içinde yinede bir sorun isterseniz
Miracinannesi_ Milliyetcianne bebegin fazla hareketli değilse sindirimi zor gıdaları düşük ölçüde vermeni öneririm benim bebegimde öyleydi hatta poposundan kan geldi dulcasoft ilaciyla 3 günde düzene girdi sonra bu şekilde verirken dikkat ettim
Milliyetcianne sevvgi evet başladık, patates yapiyor ama ilk defa bu kadar ağır oldu. Kayınvalidemde ikidir muz verince durum vahameti arttı
Milliyetcianne Hayriyeye ben de hamileyken kullaniyordum, içeriğine bakayim bebegimin sutvalerjisi var çünkü
Miracinannesi_ Milliyetcianne yemeklerine zeytinyagi koy canım mama veriyosan mamasina da koyabilirsin ben sabah öğle akşam ek gida veriyodum 2 ogune düşürünce duzeldi sabah kahvaltısi bide akşam yemeği veriyorum meyvesini falan kahvaltida veriyorum zaten önemli olan tadım yapması
Milliyetcianne Miracinannesi_ alerjik bir bebek diyetisyen eşliğinde başladık ek gidaya, biraz fazla vermişiz
Miracinannesi_ Milliyetcianne aklın yolu birmis :) alerjik olmasi daha zor tabi Allah kolaylık versin canım