gamzesameturkoz Kızlar bi bakar mısınız diş mi ? Oğlum 8 ay 17 günlük biraz önce bunu gördüm ama emin olamadım. Şu sıralar da çok huysuzdu. Acaba diş mi ? Ama önce ön dişlerinin çıkması gerekmiyor mu ?
Biomuallim gamzesameturkoz sen nasıl çektin o resim ağzı burnu kaymış yavrum benim❤️ diş incisi diye biliyorum ama içi sulu duruyorsa minik iltihapta olabilir
Zehranur12 gamzesameturkoz evet diş geliyor bizimde aynı beyazlık vardı kayboldu birden Dişi patlamak üzere 🥰
EmineArslan Buna galiba diş incisi diyolar canım ama bı bak Google’dan resimlere benim kızımda da olmustu
Hatice3815 Diş değil bence çünkü diş yataklarının arkasında çıkmış bi doktorunuza danışın bence geçmiş olsun
Zehranur12 gamzesameturkoz kız benim doktorum bugun baktı kızım ağzına dedi arka dişleri çıkmak üzere şoka girdim
Aren2023 gamzesameturkoz yorumları okuyup geldimm önce alt dişler sonra üst dişler cıkıyor ama istisnai durunlar olabiliyor canım yan kesiciler cıkabilir üst dişker cıkabilir gibi daha iki dişimiz var bizim o yüzden pek bilgi sahibi değilim oplumun böyle değildi beyazlığı dişleri artık hissedilir olunca brlli oluyordu ama sizinki çok belirgin beyaz dokununca sertlik var mı