minnakfare_ Kızlar iyi geceler bir şey sormak istedim de polislerin girebileceği polislerin hakkı olan yaz veya kış farketmez kamp, tatil vb. gibi yerler biliyor musunuz deneyimleyen var mı anlatabilir misiniz?
Enerci minnakfare_ polis evleri var yani adi polis eve gecmesede sadece polis bekcilerin konaklayabilecegi yerler var 3te 1 fiyatina oluyor ama bos yer bulmak imkansz mudurler filan hemen kapiyor
Deletedmom_106 melera İzmir de Özdere askeri kamp vardı gerçekten harika bi yerdi denizi restoranı konaklama yeri ama kapatılmış ( daha doğrusu satılmış dediler ). Artık yok . Ali ağa var ama orda sadece izmir üssündeki personele ait . Biz geçen sene gittik izmirdeyken hakkımızı kullanalım die fena değildi . Bu sene Erdek deki kampa gitmeyi düşünüyoruz arkadaşım gitmisti oraya resim ve videolara baktm 5 yıldızlı otel gbi ..
Deletedmom_106 Meriskus giremiyo die biliyorum . Eşinizin bilgisi yok mu bu konuda . Benim de kaynım uzman sormuştum o zaman eşim benden dolayı girebilir demişti . Ama kendi başına giremez yanlış hatırlamıyorsam