Aysenurrk006- Sizde durumlar ne? Bizde memeyle kavga hep emerken bi çekiştirme ve uyuyamıyor gözleri kıpkırmızı ama geçemiyor bi türlü uykuya uyusa bile 15 20 dk. Ve anneyi istiyo kucakta olmak istiyor
Eylul301023 Aysenurrk006- aynen öyle şu an aynı şeyleri yaşıyoruz yatağına koyduğum gibi uyaniyo göğsüme alıp yatiyorum uyuyo gözleri kapanıyor uykudan zorla açmaya çalışıyor
The_paues Aysenurrk006- ağlamaya başladıysa sakinleştirmeden meme almıyor.uykumuz zaten yok çok az uyuyor.ama benim bebeğim doğduğundan beri gazlı bi bebek ondan olduğunu düşünüyordum 2.ay atağı da mı oluyor 4ü duymultum da
Bsrarch Aysenurrk006- allahım kendimi yalnız hissediyordum. 2 ay 9 günlüğüz, yaklaşık 10 günden beri akşamları 8-9 da uyuyan bebeğim 11-12 lerde uyumaya başladı, gündüz uykuları deseniz hiç yok zaten. Ya memede uyuyor ya koynumda, 5 dk ayrı kalamıyoruz 🥲
fatmakcay Aysenurrk006- 2 ay 7 günlüğüz şuan aynı durumdayim 2 3 gündür asla uyumuyor gündüzleri gözleri kıpkırmızı oluyor kucağıma aliyorum uyuyor yerine koyduğunda tekrardan uyanıyor eskiden gündüz uyumaz gece uyurdu şimdi geceleri de durmuyor kucağıma aldım uyudu şimdi yerine koydum mızıklanıyor 😐😐😐😕😕
dgncgl Bizde de durumlar aynı, gerçi bizimde hep gazımız var.şuan bayagı pik noktada. Kucağımda emerken uyuyor. Ayrıca emerken kavga ediyor resmen. Ama yatagına yatırdım an uyanıyo
Aysenurrk006- Bsrarch Zor bi dönemden geçiyoruz bizde de uyku yok günümüz onu uyutmakla geçiyor, yoruldum… 🤦🏼♀️
dgncgl Aysenurrk006- bizimde ayjı, o kadar uykusuzum ki. Annem yanımda yatdımcı ona rağmen yetişemiyoruz. O kadar uyumuyor ya da uyanınca direk uyanıyor ki bende uyuyamıyorum uzun. Ama geçeceğini düşündülçe kendimi rahatlatıyorum ;)
mervecanim Bize de demişti dr, sürekli ağlayabilir sabırlı olun, kucağınıza alın sakın almamazlık etmeyin, şu an zaten kucağa alışmaz dedi..
berilberra 2 ay 10 günlüğüz, yazılanların hepsi bizde de var.Memede uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor.en kısa sürede geçer umarım 🥹