Meltem35 E-devlette ödeme aşamasında yazıyor. Bu ne demek. Pttye gitsem çekebilirmiyim. 149 tl süt parası yatmış gözüküyor. 300 tl doğum parası da ödeme aşamasında yazıyor.
Brc35 Meltem35 süt parası icin ayrıca başvuru yaptınız mu? E devlette onun başvurusunu göremiyorum da ben 🤷♀️
Zeynonunannesi [bilinmeyen] başvurunuzdan ne kadar süre sonra yattı acaba? Bende başvurmuştum ama e devlet şifrem yok kontrol edemiyorum boş yere de gitmek istemiyoeum
FilAyk Zeynonunannesi emzirme parası 1 hafta sonra yattı. Doğum parası için 24 kadın dediler. Başvurularınızı yaptınız değil mi?
FilAyk Furkansmomy Google rapor parası sorgula yazın ilk linke tıklayın e-devlet uygulamasının sayfasından açılıyor direk ( e-devlet uygulamasını telefonunuza indirin ilk önce)
Zeyk FilAyk doğum parası yazıyorum yok diyor basvuru yamistık 65 gün oldu doğum yapalı pttye yatmıs olabilir mi?
Zeynonunannesi FilAyk evet başvuru yaptım ama 1aydan fazla oldu gidip bakanadım e devlet şifrem de yok o nedenle sordum
FilAyk Zeyk rapor ücreti kısmında yazıyor. Benim emzirme param yattı gidip daha almadım. Doğum param yatmadı. 170i arayıp sorgulatabilirsiniz
Meltem35 Kızlar ben gittim sadece süt parası aldım diğeri daha yatmamis. Haftaya yatabilir dediler. Ödeme aşamasında yazıyordu ama yatmamis
Bus12 Brc35 e devletten nasil bakyrsnz ne die arastryrsnz bende basvrmstm benegm 20 gülukken 3 aylk olck hâla almadm yatp yatmadgnida bilmyrm