oykumMom Merhaba 4 aylık kızım var burnunu temizlerken su sıkıyorum sonra çekiyorum çok korkuyor gözlerinden belli oluyor ilerisi için bir sorun olur mu bi travma yaratır mı
Sevval1507 oykumMom korkma cnm alisiyorlar benim kızda başta çok korkuyordu 4 aylıkken şimdi 5 buçuk aylık elime alınca temizleme aletini gülmeye başlıyor :)
Damlakallkan oykumMom korkma bişey olmuyor biraz büyüyünce hasta olunca falan ilaç içeceği zamanda böyle oluyorlar klasik yani 100 kere de yapsan 100 kere de korkarlar gönül ister korkutmamak ama burnunu açmak için başka çaren var mı 😀🤷♂️
oykumMom Sevval1507 ay inşallah benimkide öyle olur ablamın oğlu var o daha alışmamış daha korkuyormuş
Mrvegee 10 aylık bebeğim hala fizyolojik yapacağımı anladığında korkuyor maalesef ama mecbur yapıyorum bazen banyoda falan çıkıyor ama kışın kuruluktan kaynaklı oluyor yapıyorum alışacaklar zamanla inşallah 🙏🏽❣️
oykumMom Mrvegee inşallah alışırlar korkunca kendimi kötü hissediyorum iyiliği için yapıyorum ama içim gidiyor
Mrvegee oykumMom aynen bende öyle kötülük mü yapıyorum aman canını yakmayayım ama rahat edecek içimde bu konuşmalar dönüyor yapana kadar ah annelik😂🥲