Lenali Merhaba 1 yaş bebişleriniz akşam kaçta ne yiyor ve uyku öncesi mama veriyormusunuz ? Son öğün ile mama arası kaç saat acaba ?
Damlanurrr Lenali sekiz bucuk gibi gece uykusuna gecer o yüzden bir buçuk saat önceden. Yemeğini verirdim genelde o zaman mama veriyordum uyuyordu doktor demişti yemek ağır olur mama ver sonrasında mamayi kesince hafif olacak ve çok olmayacak şekilde yemeğini yoğurdunu yerdi
Esay3555 Biz akşam yemeğini genelde 4-5 civarı yiyoruz bizimle yediği için tekrar akşam yemeği vermiyorum . Meyve yiyor sonrasında 8.30 9 civarı uyuduğu için genelde yarım saat öncesinde 180 ml mamasını veriyorum tekrar sabaha kadar uyanmıyor .
Lenali Esay3555 Benimki 6-6.30 gibi 3-4 kaşık çorba yemek ne varsa yiyor çok vermiyorum , 8-8.30 gibide 180 mama içiyor çokmu acaba bilemedim
Damlanurrr Lenali ya çok hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu ama 120 cc içiyordu sanırım aynen en son öğünü mama oluyordu ama 1 yaşında biz bıraktık mamayi
Esay3555 Lenali yani yemeği çok yemiyorsa bence normal benim kızım az yediği için kendi bilinçli istiyor