iki_prens_annesi_ esmaduru yutkunma seslerini takip edin doyuyodur çenesi kuvvetlenmistir artık doymasa durmaz huysuzluk eder
gmzzmrtt esmaduru aynı durum bende de var. Geceleri güzel emiyor ama gündüzleri dediğin gibi. Çevreye bakıyor ilgisini çekiyor. Doyuyordur ama. Doymasa ağlar
glsm228_ esmaduru 3 aylık kontrolde doktorum 5 dakika bile emse yeter demişti, çeneleri kuvvetli çünkü artık. İlk zamanlar gibi değil
esmaduru gmzzmrtt biz su aralar meme reddi de yaşıyoruz arada sağıp veriyorum ama.geceleri de 5 daiika bizim yani hic uzub olmuyor max 7 8 dakika
gmzzmrtt esmaduru huzursuz değilse ağlamıyorsa keyfi yerindeyse doyuyordur. Sen saat başı ya da iki saatte bir gün emzirmeyi teklif et canım ben öyle yapıyorum
hanimefendi Merhaba… benimki de o aylarda … etrafın sessiz ve loş ışık olmasına dikkat edebilirsin, artık algıları açıldı etrafı izliyorlar … bir de bu uygulamada da yazıyor, az ise süresi; sürekli memeni vermeye çalışabilirsin
hanimefendi Bir de ben mesela gece 4 saat uyursa uyandırıyorum veriyorum. Hatta göz açmıyor ama hafif uyanıklık ile emiyor