coksukur04 Arkadaşlar Molfix pure soft 5 numara kullanıyorum oğluma şimdi mavi paket Molfix alacağım kalıbı biraz dar onun 5+ alsam olur mu acaba kullananlar yazabilir mi
Nacafa coksukur04 kaç kilo çocuğunuz? Ben mavi paket 6 numarayı 12,5 kg oğluma kullanıyorum bir tık büyük
glsm228_ coksukur04 ben mavi paket kullanıyorum . Bebeğim 4 aylık 4 numara kullanıyorum, Beşe geçmeyi düşünüyorum elimdekiler bitince. Sıkıyor çünkü. Bence molfix kalıpları dar ya. Ya da benim bebeğimin bacakları tombul 😅
poncikbiranne190_ coksukur04 benim kızımda 8 aylık 12 kilo vardır bende 5 numara kullanıyorum. 6 numara büyük olur diye düşünüyorum
coksukur04 Nacafa yakın zamanda tartilmadi canım da 11 falan vardir 6 çok büyük olur sanki diye düşünüyorum 5+ da küçük olmasin bı turlu karar veremedim
livanurvealpinannesi61 coksukur04 8 aylık 5 numara büyük değil mi ben oğluma mavi paket 5 numara kullandım 12 kilo iken kalıbı baya büyük molfix in
Usnac1995 coksukur04 canım benim oğlum 15 aylık 11.5 kilo. 4+ yeni geçti. Şuan tam gibi. Seninkine 5 bile büyük değil mi ya. Bacakları çok mu tombul
coksukur04 livanurvealpinannesi61 genellikle büyük bez kullanıyorum canım dar olmasından iyidir. 5+ karar veremedim o yüzden fikir almak için post açtım
Usnac1995 glsm228_ ben de 4 aylıkken başladım 4 no almaya. 13 aya kadar kullandım 😂 10 kg falandı işte. Sonra 4+ geçtim
coksukur04 Usnac1995 yok canım öyle tombul değil genelde bezi büyük tercih ediyorum sıkmasın. Bı de poposu hemen kızarıyor biraz bol olsun ki yapışmasın diye düşünüyorum
glsm228_ Usnac1995 yüzlü paket var elimde bir tane. O bitsin 5 numarayı bir deneyeceğim. 4 numara sıkmaya başladı çünkü. 😅
coksukur04 livanurvealpinannesi61 püre soft kalıp olarak daha büyük bayadir kullanıyorum canım anladığım Molfixi de aynı alayım
livanurvealpinannesi61 coksukur04 ben ikisini de kullandım pure&soft bana küçük geldi onda 5 numara kullanırken mavi pakette 4 numara kullandım