Semaaa39 konusamiyorumyalnizcaforum porland yada paşabahçe mağazalarından çok güzel şeyler bulabilirsiniz
tuzludakota konusamiyorumyalnizcaforum karacada şuan battaniye nevresim tklsrında indirim var 😂 mantıklı bir hediye
Arzu7439 konusamiyorumyalnizcaforum evinin dekoruna uygun avize ve ya duvar saati olabilir. Banyo aksesuarı, paspas takımı gibi bişeyler olabilir.
Nacafa Semaaa39 porland mağazasının ününden bile geçesim gelmiyor artık🥲geçen gün kırılan tabağımdan almak istedim bir adet 400 tl fiyatı vardı🙄
konusamiyorumyalnizcaforum tuzludakota Battaniye hiç aklıma gelmemişti hep kahve takımı su takımı bilmem ne düşünmüştüm baya iyi fikir valla
Belcim30 konusamiyorumyalnizcaforum zigon sehpa, avize, lambader, şık bir saat yada tablo 🤗 evime çıkacam yazın bunları beklerim hoşuma gider valla tabak çanak herkesin yeterince var zaten onlara hiç girme
OptimusPrime konusamiyorumyalnizcaforum Ben bir yeni arkadasima çerez seti aldım. Ortada bir büyük kase etrafta 6-7 tane küçük kasesi. Cumartesi misafirliğe gideceğim. Hem yeni evli, hemde evine ilk kez gideceğim. Umarım begenir. ☺️
konusamiyorumyalnizcaforum OptimusPrime Çerez setiii buda olabilir bizde çok yakın arkadaşız yeni ev aldı herşeyi var o yüzden tıkandım valla
OptimusPrime konusamiyorumyalnizcaforum Biz eşler vasıtası ile tanıştık. Bize geldiler, biz onlara gideceğiz. 3. Görüşmemiz olacak. Sevdim de kızı,tatlı biri. Arkadaşız diyebiliyorum. Evlerine eli boş gidilmez bizde ilk kime gidersen git. ☺️ Bende onu düşündüm
Tatlican konusamiyorumyalnizcaforum Bana en cok fincan geldi ,pike, banyo paspasi ,18parca bardak takimi,golt celik tepsi,hepside ise yarayan seyler
Umutveannesi konusamiyorumyalnizcaforum nevresim ya da pike seti olabilir asla fazlalık olmuyor kullanılıyor illaki